Імміграція до Манітоби
-
Я Вам написав у лічку щодо житла у Варшаві як варіант !
-
Доброго ранку. Скажіть, будь ласка, хто чекав на візу у Польщі, якщо не має вакцинації, чи потрібен карантин? Чи можна зробити щеплення у Польщі? І, ще питання, скільки коштує тимчасове житло у Польщі і чи заздалегідь його потрібно шукати? Дякую.
-
Все добре провозиться берить аптечку першої допомоги, кладіть все у багаж головне щоб в ліках не було наркосодержащіє добавки та їх прекурсори який входить у состав ліків но це спецефічні ліки на всяк випадок берить упаковку та зміст щоб можно було показати зміст ліків що туди входить.
-
Та ніби й так, але не можу в собі вимкнути доктора! Я переважно дітей сама лікувала. Звісно, з порадами одкурсників- педіатрів, але якось давали раду самі навіть при гарячці 5 днів!
-
Ми свого часу везли ліки, і антибіотики в тому числі. Все було запаковано в багаж. Нажаль не пам'ятаю чи питали на кордоні, але все довезли нормально. Зауважу лише одне. З тих ліків, можливо тільки активоване вугілля знадобилося😉. Антибіотик як лежав, так і лежить вже 3 рік. Все рівно вам випише лікар місцевий антибіотик, якщо що.
-
Вітаю! Маю питання з приводу ліків, котрі можна привезти із собою через кордон. Для тих, зто має хронічні хвороби - чи можна взяти ліки із запасом? Також планую брати із собою дитячі форми антибіотику, жарознидуючі, протиалергічні - тобто ліки домашньої аптечки. Розумію, що в Канаді антибіотик не відносять ло ліку домашньої аптечки, але на перший період я вирішила його взяти. Поділіться досвідом, хто брав ліки з собою. Пакую їх у валізу, тому питаю чи можуть виникнути питання у прикордонної служби. Дякую!
-
Як виявилося, люди кажуть, не буде у вас перміту на 3 роки. Тільки до кінця дії паспорту.
-
Дякую. Буду знати
-
Вона може спробувати подовжити дію паспорту в консульстві
-
На 3 роки перміт буде
-
Доброго дня! Може в когось була подібна ситуація. Знайома хоче податися на CUAET. Має паспорт старого зразка (НЕ біометричний), який закінчується через рік, в червні 2023 року. Можливості зробити новий зараз нема. Як я розумію, вона отримає візу тільки до кінця дії паспорта, тобто на рік. На скільки часу вона отримає work permit? Стандартно, як і всі, на 3 роки? Чи тільки рік, до кінця дії паспорту? Дякую.
-
Просто побачив такий пост і поділився. Не маю поняття які там умови Якщо то взагалі не фейк або шахрайство. Якщо кажуть що безкоштовно навчаємо , але треба за щось там заплатити, тоді вже треба бути уважним...
-
-
Дають можливість безкоштовного навчання яке вартує 10кCAD , а людям за це ще доплачувати потрібно🤦♂️