Імміграція до Манітоби
-
Ось приклад людини яка залендилася
-
Рішення про видачу приймає офіцер на місці нема ніякого погодження до інтерв'ю, той лист просто інформація попередньо що ви підлягаєте під можливість отримати овп ( він ще й не всім приходить)
-
Дякую за відпрвідь
-
дякую, саме після прочитання повідомлень, які я знайшла через пошук у цьому чаті і повідомлення від учасника з іншого чату, якому дали перміт від дати погодждення візи і виникло це питання.
-
Мабуть уряд Канади по программі змінив умови та всім будуть видавати візи на пів року як електронні так і ті що вклеєні візи у паспорт, віза вам дає право перетинати кордону у Канаді, ворк перміт це статус законного пребування у середені Канади, на підставі ворк перміту ви можите продовжити візу.
-
В чаті є пошук по перше, з дати в'їзду очевидно ж
-
Питання до тих хто вже отримав Work Permit в аеропорту, від якої дати перміт отримали, від дати в'їзду в Канаду чи дати погодження візи?
-
Ага, зрозумів, дякую вам за відповідь
-
Ні. Ви маєте заїхати в Канаду до 11.22. І зможете перебувати в Канаді протягом всього строку дії ворк перміту.
-
Окей, якщо цей механізм до 11.2022 то я маю виїхати до цієї дати чи я неправильно розумію?
-
Віза - це механізм в'їзду/виїзду з країни. Право на перебування дає ворк перміт.
-
Паспорт діє до 29 року. Візу вклеїли на пів року. Підкажіть я правильно розумію що маю пробути пів року в Канаді і виїхати?
-
Може у вас термін паспорту через півроку закінчиться.
-
Ні у всіх по різному
-
Тобто зараз в усіх так? Вїзд на пів року?
-
Всім так дали
-
Тобто якщо нададуть ворк перміт на 3 роки, я можу перебувати в країні поки не закінчиться ворк перміт, вклеєна віза на пів року не страшно?
-
Так. Це в'їзд
-
підкажіть будь ласка, мені склеїли візу one на пів року чи зможу я залишитись в канаді надовше ніж пів року, чи треба буде переробляти візу?
-
Маю надію, нікого не увів в оману
22 Jan 2023, 05:40
27332/230187
about an hour ago