Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміла, дякую. Варіант попрацювати 6 місяців в in demand заради номінації як варіант не розглядаєте?
-
500 - це для професій in demand. На жаль поки викладацькі роботи не в приорітеті. Як adaptability factor я порахував close relative, 200 балів, education 125, work experience 75, age 0, language proficiency 100. Якраз вийшло 500 балів, якщо сабмітити на EOI зараз.
-
500 - це включаючи досвід роботи у Манітобі? Ніби маючи від року досвіду балів має бути достатньо?
-
В 53 роки то справді челендж. Моя мама і мову дуже добре знає, clb 8, PhD, але по балах важко пройти, коли тобі 60+, на жаль, максимум ти можеш набрати 500. Вік є одним із основних критеріїв.
-
Ааа ок, дякую
-
Ні, така є одна дівчина, працює зі мною. Напишу тобі в приват.
-
Це Катерина чи шо? Вона розказувала, шо все сама зробила типу ))
-
Так, я знаю. Знайома витратила десь 7-10К на юриста тут вже. Це все зайняло десь 2,5 років.
-
Там головняк з тією гуманітарною програмою. У моєї теж в Україні нікого немає, і я дивилась-дивилась на ту гуманітарну програму, і вирішила «та і фіг з нею, буду купляти мед.страховку сама» )) Але можна, якщо дуже треба і є бажання заморочитись, так.
-
На зустрічі із секретарем парламенту Канади нам обіцяли пришвидшити програму об'єднання родини. Але, я мислю вголос, якщо ви зможете отримати ПР, то маму та сестру можна все-таки подати потім по гуманітарній програмі, яка досить складна, але знайома так свою маму тут залишила, яка нікого в Україні не мала.
-
Супер-віза - це не лотерея. Супер-віза - це звичайна temporary residence віза, спєцом для бабусь/дідусів, яку дають на 10 років, і за якою можна знаходитись в Канаді 2 роки (на відміну від 6 місяців за звичайною TR візою). Її дають всім, без лотереї. Тільки треба медогляд робити, щоб її отримати. «Лотерея» - то спонсорство бабусь/дідусів, щоб вони отримали PR ( ☝️).
-
Супер віза - це не іміграція, це право перебувати до 2 років БЕЗ права працювати.
-
А, до того моменту вже Україну відбудуємо й ваші родичі повернуться у новеньку квартиру.) Жарти жартами, а якщо серйозно, то краще зверніться до сертифікованого імміграційного консультанта, бо питання не з легких, однак я певен, що існують способи, як вашій матері отримати статус постійного резидента. А от сестрі треба працювати і пізніше здавати іспит з англійської, щоб окремо подаватись - я поки не бачу інших варіантів, щоб їй легально залишитись.
-
А повертатись немає куди...
-
Ми переживаємо, що пройде три роки і їй та сестрі доведеться виїхати. Про супер-візу не чула.
-
Чом би й ні? Це ж робоча схема. Для батьків існує так звана супер-віза, щоправда вона є лотереєю, на кшталт ґрін кард у США. Тим не менш, вашій мамі ніхто не забороняє перебувати в Канаді у статусі туриста й доглядати онуків.
-
Дякую, і я так зрозуміла, значить варіант мама з дітьми - я працюю відпадає. Буду маму вчити англійської і шукатимемо роботу.
-
У заявку на PR можна включити чоловіка/дружину та неповнолітніх дітей. Решта родичів не можуть отримати PR в цій самій заявці і мають подаватись окремо.
-
Всім доброї ночі, виникло питання на майбутнє, якщо подавати на пр, кого з родини він включає? Дано: я і чоловік, троє дітей до 5 років, моя мама 53р і молодша сестра 15 років. Наскільки я зрозуміла з оф сайту, якщо я чи чоловік подасть, то поширюється на дітей тільки. Моя мама з цього приводу сильно запанікувала, боїться, що не потягне, хоча я її підбадьорюю.
-
Голосування стосується виключно іміграційної програми через підтримку КУК. Щодо того ЩО покращити для прибулих чи прибуваючих, то це вже було обговорення два тижні тому із представником парламенту. Ми передали наші пропозиції Трюдо :)
22 Jan 2023, 05:40
27358/230188
about 2 hours ago