Імміграція до Манітоби
-
Мабуть голосування для всіх з електроними візами та звичайними візами хто планує прибути та хто вже прибув, щоб розуміти що треба покращити для тих хто їде та тих хто приїхав.
-
Я прибуваю 4 червня. Я можу проголосувати ?
-
Вибачте, я проголосувала, але прибуваю 1.06
-
Канада цікава тим що завжди щось робить новеньке краще чим було, мабуть буде працюють зараз над помилками!
-
вітаю!! питання - ніхто не чув, чи будуть ще чартерні авіа рейси в Вінніпег з Варшави, (23.05.2022 це був перший рейс на скільки я зрозуміла)? чи будуть вони взагалі ще? можливо, хтось володіє інформацію....дякую
-
Було б чудово😊
-
До війни у КУК були плани зробити офлайн «клуб українців» і зустрічатись раз на три місяці, десь так. В листопаді першу зустріч провели, а далі всьо , бо війна. Може колись повернемось до цих планів.
-
Хочу офлайн🥰
-
Ну, можливо: звідки висновки саме про потрібних 700 балів?
-
Ну ми точно не проведемо швидше сесію :), оскільки зараз ще планується orientation session для новоприбулих, які в готелі. Не вистачає людського ресурсу :)
-
То буде онлайн і відвідувачі будуть на мьюті ))
-
я ще не голосую то я на майб, але мене цікавить і 1 і 3 варіант )
-
Вибачте якщо неправильно зрозумів, я думав потрібно 700 балів
-
Буду новоприбулою за три тижні, хочу побачити вживу волонтерів від КУКа і сказати особисто Дякую😊
-
З чого взяли, що ще +200 потрібно?
-
Буду новоприбулою за 2 тижні, дуже цікавить ця інформація
-
Увага! Голосують тільки НОВОПРИБУЛІ. Дякуємо.
-
Прошу підказати, хто заповнював заявку на неповнолітню дитину? Ви створювали окрему електронну адресу для дитини?
-
Який саме у Вас смартфон?
-
Умови mpnp я вивчив, але якщо правильно зрозумів то окрім 500 балів провінції потрібно добрати ще 200 додаткових
22 Jan 2023, 05:40
27378/232098
12 minutes ago