Імміграція до Манітоби
-
Дякую Вам дуже!
-
Дуже дякую Вам!
-
Порахуйте бали без мови , подивіться , що виходить. Потім додайте 48 - це бали за мову CLB4
-
Це працює, але бали за мову НЕ рахуються! Мабуть адвокат порахував ваші бали і зрозумів, що без тесту ви не пройдете. Порахуйте бали без мови і побачите , що вийде. Остання виборка була з мінімальним балом 750
-
Все Ок☺️ це нормальні питання. Отут зайдіть і потикайте зліва на номер біля назви професії, ад коли дійдете до самого останнього уточнення там відкриється детальний опис і там будуть main duties. www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=1380438
-
Доброго ранку, англійська обов'язкова
-
А як глянути обов'язки по Нок? Я лиш бачу просто список і назви професій....вибачте за дивні питання. І дуже дякую Вам за відповідь 🙏
-
Добрий день, шановна спільното! Підкажіть, будь ласка, якщо моя посада в Україні (В суді ) - головний спеціаліст відділу міднародно-правового співробітництва та взаємодії зі змі - чи може вона підпадати під professional occupations in advertising, marketing and public relations (business, finance and administration occupations). Можливо, в когось був схожий досвід. Дякую заздалегідь!
-
Підкажіть, чи правильно я тоді розумію. Якщо здаю англійську на CLB 5 або вище, тоді додаю і її, отримаю більше балів. А якщо ні, то краще не додавати, якщо CLB буде 4, тоді можна спробувати податися і без англійської?
-
Так це воно Значить вам на 5 треба здати
-
Знайшов список Manitoba In-Demand Occupations. По моєму NOC стоїть CLB 5. Це воно?
-
Впишіть свій НОК в Гугл і подивіться
-
Но оф сайті манітоби все є
-
Так, я бачив інформацію, що здавати не обов'язково, але за неї теж додають чимало балів, що не завадить. "Може бути 5,6" - де це можна глянути точно скільки і кому? На жаль, самому не вдалося знайти. Працюю по Teer 3, NOC 73102 Plasterers, drywall installers and finishers. В січні буде півроку відпрацьованих.
-
Заповнюю анкету на візу до Канади,майже все зробила,чи є можливість у когось допомогти,хто вже це зробив,буквально у декількох питаннях,щоб зідзвонитися,напишіть будь ласка🙏