Імміграція до Манітоби
-
До війни у КУК були плани зробити офлайн «клуб українців» і зустрічатись раз на три місяці, десь так. В листопаді першу зустріч провели, а далі всьо , бо війна. Може колись повернемось до цих планів.
-
Хочу офлайн🥰
-
Ну, можливо: звідки висновки саме про потрібних 700 балів?
-
Ну ми точно не проведемо швидше сесію :), оскільки зараз ще планується orientation session для новоприбулих, які в готелі. Не вистачає людського ресурсу :)
-
То буде онлайн і відвідувачі будуть на мьюті ))
-
я ще не голосую то я на майб, але мене цікавить і 1 і 3 варіант )
-
Вибачте якщо неправильно зрозумів, я думав потрібно 700 балів
-
Буду новоприбулою за три тижні, хочу побачити вживу волонтерів від КУКа і сказати особисто Дякую😊
-
З чого взяли, що ще +200 потрібно?
-
Буду новоприбулою за 2 тижні, дуже цікавить ця інформація
-
Увага! Голосують тільки НОВОПРИБУЛІ. Дякуємо.
-
Прошу підказати, хто заповнював заявку на неповнолітню дитину? Ви створювали окрему електронну адресу для дитини?
-
Який саме у Вас смартфон?
-
Умови mpnp я вивчив, але якщо правильно зрозумів то окрім 500 балів провінції потрібно добрати ще 200 додаткових
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/ www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship.html Ось корисна інформація. Оскільки Ви на етапі збору, то, мабуть, поки що, можна не поспішати оцінювати диплом.
-
Підкажіть будь ласка, цікавить така професія як carpenter, чи потрібно мати якийсь диплом для того щоб, наприклад, для початку піти хелпером? А також чи потрібні якісь сертифікати місцеві? Дякую
-
Доброго дня. У чоловіка ліцей, диплом молодшого спеціаліста, вес підтвердив як диплом 3 роки, тобто сенс є в будь-якому випадку, варто спробувати. Результат буде залежати від кількості академ годин.
-
Ребята, как перепрошить андроид для канадской SiM карты? Кто сталкивался с таким?Телефон карту не видит, хотя совместим с оператором Bell
-
Я просто збираю інформацію що буде потрібно, так як є бажання отримати пр, вік 27 , мову звісно потрібно підтягувати, але базова є
-
А які у Вас рівень мови, вік - які бали, крім оцінки диплому Ви розумієте, що набираєте?.. Питання до того, чи Ви дійсно розібралися з тими балами і розумієте, для чого Вам потрібна то оцінка диплому, тобто, як Ви написали, а чи є зміст...
22 Jan 2023, 05:40
27384/230031
31 minutes ago