Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, менi вклеїли в паспорт одноразовий entry, як у Канадi можно отримати multi visitor. Iншим членам родини вклеїли в паспорт саме таку?
-
Підскажіть, будь ласка, подаватись на вклейку після проходження біометрії...треба протягом місяця з моменту отримання листа про foil less visa, чи до кінця дії foil less visa? Дякую
-
Добрий день . Підкажіть як заповнювати анкету на дитину 3х років ?
-
Будь ласка підкажіть, можливо в когось було таке. Надіслали паспорти на вклейку. На три паспорти прийшла відповідь з номером трекінг для відслідковування. На четвертий паспорт нічого нема. Куди писати або номер телефону?
-
У нас коту 11 років ... Взагалі домашній
-
Пишіть в пп, що вас цікавить WestJet
-
А яка у вас авіакомпанія? Хто погодився на мопса?) В мене мопсу 11 років, взагалі не розумію що робить, боюсь що переліт ії вб'є
-
Ми прибудем 28 з мопсом надіюсь приймуть😬
-
Я питався людину яка зараз там в готелі, казали шо є з тваринами
-
Дякую велике
-
То як вам зручно, ніяких обмежень немає
-
Тести дітям відмінили 25 квітня.( якщо батьки вакциновані)
-
Так, як за один, це за послуги кур'єра.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Чоловіку прийшло запрошення на біометрію (він головний апликант) мені не прийшло. Може чоловік здати біометрію, а потім я в інший день (коли запросять?) чи потрібно дочекатись мого запрошення і здавати разом?
-
Такого достатньо
-
Саме такий, тільки QR коду немає, бо наші лікувальні заклади його не роблять
-
Я лечу кондором 27.05 Купила білети в 1 кінець . Зворотній не був необхідним
-
Я тільки паперовий (український) і використовувала. Ніяких проблем з ним не було. Якщо він у вас з усіма даними - ім'я , паспортні данні, данні про вакцину та все це двома мовами - все Ок.
-
Я зараз в Польщі, дякую.
-
На сайті уряду Канади про імміграцію ця вакціна сертифікована на території Канади, але в Україні вона не признана, де у Європі її вколоти треба шукати.
22 Jan 2023, 05:40
27429/229748
36 minutes ago