Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую! Підкажіть, будь ласка, чи можна обміняти дійсні права старого зразка? На який термін видаються права? Чи можливо їх обміняти, коли ще живуть в готелі (немає ще квартири)?
-
Доброго дня,можна отримати страхування автомобілів,будинків,обмін водійських прав (укр. на канад.),страхування здоров'я,отримання канад.id картки.
-
Can you please explain which services you have listed on the website can be useful for today’s newcomers in their 1st month? My parents are on today flight, trying to gather as much information as I can.
-
As we welcome everyone arriving in Manitoba from the Ukraine we would like to remind you that we also offer services in Ukrainian. For service in Ukrainian, please visit our 865 McGregor St location, where Svitlana would be pleased to assist you. 📧 - svitlana@lasalleinsurance.com 📍 - 865 McGregor St ☎️ - 204.334.4000 🌐 - www.lasalleinsurance.com
-
По імміграційних програмах завжди повинен лендитись головний аплікант першим, або в компанії з ним всі інші. Можливо зараз є якісь зміни
-
Дякую за підказку😊
-
Так
-
Добрий день. А це прямий рейс ?
-
Коли мені треба було розкурити питання щодо ввозу музичного інструмента до Канади, то я починала звідси. Подивіться, можливо по вашому питанню там теж щось є. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/prepare-life-canada/border-entry/bringing-goods.html
-
Your dependents can’t arrive in Canada before you. They must arrive with you or after you. Ось і відповідь із офіційного сайту. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=343&top=14
-
Ситуація не стандартна, має бути якийсь вихід. Звісно треба уточнити у IRCC перед тим як вилітати.
-
Так, але також за правилами вказано, що PR отримуєтьмя офіцером на кордоні в першому місці перетину канадського кордону, і головний аплікант не може отримати PR після інших у його заявці.
-
Ні, я не маю випадків, просто моя власна думка. Це краще писати на лінію підтримки, щоб не було сюрпризів при лендінгу. Ти ж в анкеті вказуєш з ким будеш імігрувати.
-
Ось тут питання. Всі члени родини отримали окремі копри і візи. Тобто федеральний процес завершився. Головний аплікант важливий/працює тільки на етапах імміграції. ІМХО. Чи в тебе є конкретні випадки? Можливо знадобиться лист пояснення від головного апліканта?!
-
Знайомий, працювали разом в Польщі 3 місяці, полетів в Канаду і прибув, тільки була пересадка в Нідерландах.
-
Підкажіть будь ласка (не можу нагуглити) де можна прочитати про правила ввезення ювелірних виробів в Канаду?
-
Наскільки я знаю, то це не можливо. Головний аплікант має бути присутнім.
-
Ні, не по CUAET. Цікавить саме імміграційна програма. Чи можу я з дітьми залендитися без чоловіка?
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка, якщо вилітати до Канади з Польщі після 90 днів перебування в Європі чи не виникне проблем при пересадці в іншій країні?Так,як прямих рейсів ми не знайшли (якщо буде електронна віза). Можливо хтось стикався з такою ситуацією.
-
Не должно быть пропусков между учёбой и работой и пропуски по изменению работы. Если не работали пишите что были безработным
22 Jan 2023, 05:40
27487/229541
5 minutes ago