Імміграція до Манітоби
-
Знайомий, працювали разом в Польщі 3 місяці, полетів в Канаду і прибув, тільки була пересадка в Нідерландах.
-
Підкажіть будь ласка (не можу нагуглити) де можна прочитати про правила ввезення ювелірних виробів в Канаду?
-
Наскільки я знаю, то це не можливо. Головний аплікант має бути присутнім.
-
Ні, не по CUAET. Цікавить саме імміграційна програма. Чи можу я з дітьми залендитися без чоловіка?
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка, якщо вилітати до Канади з Польщі після 90 днів перебування в Європі чи не виникне проблем при пересадці в іншій країні?Так,як прямих рейсів ми не знайшли (якщо буде електронна віза). Можливо хтось стикався з такою ситуацією.
-
Не должно быть пропусков между учёбой и работой и пропуски по изменению работы. Если не работали пишите что были безработным
-
Наверное потому что заполнила не правильно, там все пишет
-
Подскажите почему не выходит перейти к следующему пункту после раздела о работе?
-
По CUAET можна
-
Добрый день. Підкажіть будь-ласка чи можна сім'ї в'їхати в Канаду і залендитися без головного апліканта по імміграційній програмі? Чоловік був головним аплікантом та з відомих причин залишається в Україні. Чи стикався вже хтось з подібним?
-
Ви маєте на увазі подаватися на чартерний літак з foil less? Так, можна
-
По foil less летіти також можна ж? Якщо віза не вклеєна?
-
Дякую, Яна!
-
Ні, ніяких квитків додатково не розсилали. Для посадки достатньо роздруківки підтвердження, паспорта з візою і ArriveCAN
-
Добрый день. На руках подтверждение на сегодня вылет Виннипег. Нужен ли билет? Приходил ли он вам?
-
Можна віднести самостійно. Вам необхідно зареєструватися на сайті vfs, та забукати день і час подачі і вібрати опцію - подача паспорту. Якщо сім'я, додаєте кожного члена родини в кабінеті. Прийде лист з датою, часом, штрихкодом на кожного.
-
Привіт, як що дуже слабка англійська, і прилетіли в Вінніпег, чи є люди які допоможуть з житлом і з роботою будь якою? Як що є куди звернутися?
-
трохи утрировано місцями, але ті хто прибув дають свою оцінку ситуації www.facebook.com/groups/ukrainianstocanada/permalink/391276936244557/
-
Вас зможуть оцінити тільки після прибуття, є організація Welarc, яка робить оцінку безкоштовно.
-
Знову ж таки, тут у чаті є люди, які вже проходять співбесіди із компаніями у Вінні, але фізично люди ще у Європі. На тих співбесідах головний індикатор англійська та досвід, показний у резюме.
22 Jan 2023, 05:40
27501/233915
7 minutes ago