Імміграція до Манітоби
-
Я вже писав про це. Для КУК головне, щоб аплікант мав сильний намір стати членом української громади. От моделюємо ситуацію: я прилетів сьогодні до Вінні. Здати мову та знайти нормальну роботу в мене зайняло 2 місяці. За цих 2 місяці я побував на одному заході, організованому КУК (марш дітей, наприклад), проволонтерив 1 день у аеропорту. Вважається це внеском до комюніті? Безперечно. Важко це зробити? Для мене б особисто це не було тягарем витратити 1 день часу на волонтерство. Крім того, це можливість для мене зав'язати знайомства із активними людьми у Вінніпезі. От і все. Потім подаюся на підтримку КУК
-
Дякую за відповідь! Чув що підтримку КУК ще не дуже легко отримати. Бо окрім базових вимог так також потрібно показувати досвід волонтерства і ще щось. І що там будуть підтримувати далеко не всіх аплікантів. Це так? Бо я тільки читав вимоги, а у вас процес не вдавався ще
-
Доброго дня ,наш кейс (може комусь цікаво) Прилетіли позавчора ввечері. Виліт з Франкфурта. Літак вилетів з годинним запізненням десь...купа індусів було і хтось з них запізнювався.(повторювали весь час якісь імена) Взяли запас на 5 год.на пересадку...якраз майже все вистачило після купи перевірок митних і т.д., тестування(ми не вакциновані) із за цих постійних викладань речей на перевірку і походеньок десь загубили в аеропорту 1 рюкзак великий + ноутбук(десь не забрав з пластик.ящика). Але це і не дивно судячи з того що ми ніч не спали перед вильотом + 4 дітей 😄😁😆. Головне що діти всі на місці 😄 Зараз вже другий день тут, акліматизація наче норм. Живемо 100 з лишком км.від Вінніпега (біля Арборга) В вівторок будемо оформляти SIN і т.д. Погода норм.,звісно після +25-30 градусів німецьких не дуже але дітлахи вже другий день на вулиці.