Імміграція до Манітоби
-
На стади можно работать 20 часов в неделю но это зависит от возраста, а точнее самому интересно
-
Підкажіть, будь ласка, якщо хтось знає...дівчині 17 років, в аеропорту будем просити стади перміт, але вона дуже хоче десь підробляти, коли в коледжі буде може зараз може через рік. Як з цим бути?
-
З іншими провінціями так само? 3 роки після PR краще прожити?
-
Добрий день! У дружини є дипломи та професійні навички дерматолога - косметолога. Чи складна і довго підтвердити ці навички в Манітоба по цій спеціальності, які процедури можна робити без сертифікації? Де можна почитати. Вона дуже великий спеціаліст, давала майстер-класи навіть досвідченим, справжній талант але хочеться зрозуміти чи є бонус від вибору Манітоба замість Альберта у цьому плані.
-
Створюємо групу))) будемо всі знайомі)
-
До 27 року.
-
Краще б Ви пошукали інфу перед тим як писати. Якщо більше 10 нанесених поранень у шую вам здається дрібницями, то що ж тут безпечно. Але це з місцевою преси кілька років тому у даунтауні у вечірній час.
-
Вам дали на декілька років?
-
До кінця строку дії паспорта.
-
Скажіть будь-ласка, на який термін зараз дають фізичну візу ( вклеєну у паспорт)? У кого який досвід? Дякую
-
Такі питання краще питати у іншій групі про життя у Манітобі t.me/ManitobaLife. Та щоб вже не дублювати повідомлення, відповім тут - подивіться авто на kijiji, є і сайт та є версія і для мобільного. Якщо вам Facebook Marketplace не доступний, можливо вам треба змінити локацію вашого девайса на канадську
-
Якщо це відповідь на питання про машину, то була б вдячна за посилання;)
-
Так, включно з Фб market place
-
Друзі, підкажіть у Вінніпезі чи є якісь сайти аби пошукати собі де придбати машину?
-
Я это и имела в виду, спасибо)
-
Ну я під прискорена маю на увазі загальний час , крім того з підтримкою кук вона таки прискорена не треба чекати 6-12 місяців якщо я вірно зрозумів
-
Ну, якщо говорити про очевидне, то от якраз з цього повідомлення не зовсім очевидно: тут якраз контекст відчувається як якась прискорена інша програма, чи не так? )
-
manitoba4ukraine.ca/
-
Це ж очевидно, вище мова йшла про час на отримання пр
-
Тут це треба розуміти, що швидшу обробку документів, пріоритет документам українців, а не інші пришвидшені умови програми.
22 Jan 2023, 05:40
27668/234085
15 minutes ago