Імміграція до Манітоби
-
Доречі, ні в «волонтерському центрі на Main Street» (там центр допомоги речами/іжою, ну камон, до чого цей центр до іміграціі), ні immigrant centres (це центри допомоги з облаштуванням вже приіхавшим імігрантами - мовні курси, написання резюме, тощо) не будуть нічого знати про імміграційний процес за підтримки КУК.
-
Якщо це написано на офіційному сайті КУК - то все валідно. «Під’їхати і поговорити з живою людиною» з КУК не вийде, бо КУК - то волонтери. Волонтери не витрачають час на поиватні консультації. У вас є питання, щось не зрозуміло? Так питайте тут. Я є волонтером іміграційного комітету КУК, тут в чаті ще є інші волонтери КУК, як буде час - вам дадуть відповідь. А в цілому - сайт КУК, уважно все читайте і робіть ті кроки, шо описані на сайті.
-
Дякую. Де можна знайти контакти цих курсів по приїзду до Канади?
-
Добрий вечір. Нарешті ознайомився із всіею інформацію по Манітобі. У думках вже у Канаді), дуже привабливі умови щодо імміграції. Проте мене бентежить одне питання - моє знання англійської мови. Будь ласка підкажіть по приїзду та працевлаштуванні в мене буде можливість піти на яких небудь курси англійської хоч ввечорі хоч у суботу чи неділю. І можливо хто може підказати взагалі існують ці курси для українців в Манітобі... Дякую за пораду.
-
Проблема лише в тому що там нема роботи)
-
Велике вам дякую за вашу думку. Мені зараз цінна люба думка та підказка.
-
Подача по Манітобі після 6 місяців праці в провінції. В Альберті після 1 року це найголовніша відмінність. Якщо у вас немає дітей і ви молода (за це дають ще бали) і хороша англійська (середнього рівня) то краще обирати більші міста ніж Вінніпег, (типу Калгарі), де ви зможете краще працевлаштуватися і де тепліші зими. Вінніпег та Манітоба більше підходять сім’ям з дітьми, людям за 40 років і кому буде важко влаштуватись на роботу. Це моя особиста думка, в когось може інше бачення
-
Вітаю всіх, друзі!
-
Поки що у Манітобі сама легка імміграція, а все інше що по Канаді лиши більше часу та нервів.
-
Так в тому і справа, що я зараз на шляху пошуку довгострокового житла та роботи. І треба розуміти, де осісти.
-
Я наразі ввагаюся, де почати проходити процес ПР. В Вінні чи у Альберті. Прочитала, що в Альберті бали високі на англ 7 мінімум та пропрацювати треба рік, і тільки тоді подаватись. А тут пропонують англ 4 та подачу відразу при наявності Джоб оферу. Ось і виникло питання, а чи дійсно це взагалі пройде, бо такі низькі бали. І якщо ця пропозиція дійсно валідна, то буду шукати роботу тут і проходити тут.
-
Нема чого хвилюватися, я та моя сім'я займаємося імміграцію починаючи з 2015, і ще в Україні, а ви вже там. Круто. Живіть своїм життям, шукайте роботу, готуйтеся до IELTS, робіть WES, подивіться що треба ще для виконання критеріїв, а коли це все назбираєте до кошика, починаєте процес іміграції. Якщо є зайві декілька сотень CADів, проконсультуйтеся з імміграційним консультантом, але ліцензованим та відповідно дорожчим для самозаспокоєнння, щоб не було "кидка". У вас є три роки на все про все
-
Велике вам дякую за розуміння і людяне відношення. Так я дійсно дуже хвилююся тому що планувала пересидіти війну в Черкасах з батьками, а натомість опинилася в Польщі, а потім ще в Канаді. І тому дійсно дуже багато невідомого ,дуже велика відповідальності за себе і свою дитину. І хочеться перепитати 100 раз чи дійсно це правдива інформація.
-
У КУК есть фейсбук группа, есть админ группы. Этот канал тоже связан и админ тоже. Они все знают. Просто тот кто писал новость на сайте сказал что они окажут поддержку, при подаче на имиграции и даже (может быть) посодействуют вашему продвижению и экономии пол года. С вашей же стороны нужно регистрироваться в программе сразу и подаваться на имиграцию. Это типа община, слово конгресс к государству никакого ПРЯМОГО отношения не имеет. Но поддержку поверьте оказывает существенную!!!
-
Лєна, ваші переживання дуже зрозумілі, ви недавно взагалі почули про Канаду, хто в тому вариться роками - їм більш все зрозуміло. Заспокойся, все вийде. Так само як ви знайшли сайт IRCC в Варшаві (не в Канаді в офісі), зареєстрували заявку, зареєструвалися на біометрію, отримали візу CUAET - все це, якщо ви ще не замітили цього, зробили онлайн, без консультації в офісі з кимось тет а тет. Так само працює і все інше, все доступно і на сайтах, головне користуйтеся інформацією з офіційних сайтів
-
З таким напливом українців до Канади, яким потрібна першочергова допомога, то для бажаючих обсудити інфу з ока на око, нема у людей часу просто. Окрім цього, інфа валідна на 1000% відсотків, здавайте айлс, шукайте роботу, заповнюйте анкету на сайті КУК, і хай вам щастить на цьому шляху.