Імміграція до Манітоби
-
Чому ви це вважаєте як за образу? Це моє життя і Я наразі вирішую де мені зупинитися, мені і моїй дитині. Я як відповідальна людина і мама повністю маю право підтвердити те що написано на сайті. Я ні в якому разі не хочу поставити під сумнів чиюсь репутацію і когось образити.
-
З ким обговорити?
-
Я шукаю з ким це можна обговорити. Нічого дивного.
-
Так, я розумію, але точка входу в ПР має найкращі умови. Англійська 4 та Джобс офер в наявності.
-
Это же не программа иммиграции, это просто поддержка сообщества на сколько я поняла. Она даст доп баллы при получении ПР как связь с провинцией.
-
Ви перш за все напишіть в КУК, там є анкета, не факт що вам дадуть 500 балів, там є приорітет, і ви повинні розуміти що в Канаді сильна діаспора, яка має важелі впливу політичного, і іміграційні офіси наразі просто можуть самі не знати про наявні програми для українців. Цілком зрозумілі речі
-
На сайті сама валідна інформація...
-
Адвокат то так, але я наразі прямо зараз їжу в дорозі по різним офісам і я розумію , що інформація яка висить на сайті вона просто не підтверджена. Тому я прошу вашої допомоги можливо я не туди їзжу де треба. Прямо зараз під'їхала ще до і міграційного центру Вінніпегу, зараз туди зайду і спитаю, чи взагалі існує те що написано на сайті чи ні