Імміграція до Манітоби
-
Я шукаю з ким це можна обговорити. Нічого дивного.
-
Так, я розумію, але точка входу в ПР має найкращі умови. Англійська 4 та Джобс офер в наявності.
-
Это же не программа иммиграции, это просто поддержка сообщества на сколько я поняла. Она даст доп баллы при получении ПР как связь с провинцией.
-
Ви перш за все напишіть в КУК, там є анкета, не факт що вам дадуть 500 балів, там є приорітет, і ви повинні розуміти що в Канаді сильна діаспора, яка має важелі впливу політичного, і іміграційні офіси наразі просто можуть самі не знати про наявні програми для українців. Цілком зрозумілі речі
-
На сайті сама валідна інформація...
-
Адвокат то так, але я наразі прямо зараз їжу в дорозі по різним офісам і я розумію , що інформація яка висить на сайті вона просто не підтверджена. Тому я прошу вашої допомоги можливо я не туди їзжу де треба. Прямо зараз під'їхала ще до і міграційного центру Вінніпегу, зараз туди зайду і спитаю, чи взагалі існує те що написано на сайті чи ні
-
Як я зрозуміла то то федеральна програма а я хочу підтвердити провінційну
-
Чи є якесь місце що я можу дійсно просто прийти і сказати ось знайшла таку програму і щоб вони мені дійсно сказали так ви можете податися. А наразі я просто бачу інформацію на сайті, але немає ніякого органу офіційного, де б я могла приїхати і мені жива людина сказала що це дійсно валідна інформація
-
Так з ким можна ще обговорити це питання куди там телефонувати чи є якісь агент кому можна задати питання?
-
Підкажіть де можна стовідсотково дізнатися що ця інформація дійсно валідна і по ній можна почати подаватися на ПР?
-
Друзі, я зараз ізжу по різним місцям, щоб дізнатись чи правдива інфа про спрощені умови міграції на ПР, і ніхто не може підтвердити те що написано на сайті. Ми були у волонтерську центрі на mainstreet та карпатія що напроти знаходиться, і вони нічого не знають про умови що написані на сайті. Нас направили ще одне місце ми зараз туди поїдемо сказали що там якийсь по типу імміграційний центр і вони нам підкажуть.