Імміграція до Манітоби
-
Дякую. 👍
-
В перший раз записувався у Варшаві, черга була на 3 тижні. Змінив реєстрацію на Прагу, через три дні вже здавав біометрику.
-
Нам прийшов лист на біометрію, записались на сайті, черг не було. Все зробили за 10хв
-
А там великі черги ? І щє, що таке IRCC NO ? І де його взяти ? Потрібен для запис на біометрію .
-
Дякую)
-
В мене досі переходить до реєстрації. Може варто обновити?
-
Який шаблон дій? Бо в нас Німеччина була, а тут знайома сім'я (друзі) питають...то намагаюсь розібратись
-
Підкажіть пліз як знаходячись в Польщі вклеїти візу? Начебто хтось десь писав що там відкрився ще один віз.центр куди можна прийти фіз.і вклеїти паспорти?
-
Не доступна у меня была страничка в начале…после обновила и появилась анкета
-
Вы можете зарегестрироваться на другой рейс а до Манитобы потом долетите сами, я так сделала
-
теж не встигла😭😢😭 Чи плануються ще рейси до Вінніпега???
-
Я здавав в посольстві Канади. В Празі
-
полякаю трохи місцевими подіями. Поліція у чи то біо чи хім захисті :) www.cbc.ca/news/canada/manitoba/suspicious-incident-north-kildonan-1.6454992
-
Все, тоже обновилось
-
Відкривається посилання в мене,переходить на реєстрацію
-
Уже рейс не доступен…значит больше нет мест?
-
В мене посилання активувалось на 7-8 хв пізніше, не дивлячись на те, що силку постійно відкривала з мейла 🙁
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. В Чехии можно сдать биометрию ? Если да , то где ? Спасибо.
-
Зареєструвалась теж
-
я заново зайшла по посиланню з листа, і це допомогло
22 Jan 2023, 05:40
28087/230800
2 minutes ago