Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня,шановні. Наша родина приїжджає наприкінці січня до Вінніпега. Будь ласка, підкажіть: для отримання тимчасового житла в готелі потрібно десь заздалегідь реєструватися або кудись писати-дзвонити і скільки за термінами займає отримання державної одноразової допомоги з моменту прильоту?
-
Доброго дня. Питання стосовно Worker visa: При заповненні анкети на візу в пукнті про провінцію в яку буду прямувати обрав "Unknown", так як на той момент ще не визначився. Прямуватиму в Манітобу, перший аеропорт в Торонто. Чи правда, що тим у кого worker visa ворк перміт привязують до провінції яку вони вказували в анкеті? Якщо я не вказав провінцію, то мій ворк перміт буде діяти по всій території Канади чи офіцер впише Онтаріо? Чи потрібно вказати офіцеру, що я прямуватиму в іншу провінцію, не залишатимусь в Онтаріо, щоб перміт був валідним по всій території Канади? Вдячний за відповіді
-
??????
-
Six months of on-the-job training! Хто знає чи потрібно якісь спеціальні документи що підтверджують цей тренінг без відриву від роботи? Чи це може бути простий договір з роботодавцем? Наприклад job offer?
-
Документи,що підвантажуєте: ок-5, референси, job offer
-
Employment history я завантажила листи з української роботи , а далі у вас буле розділ job offer то туди вантажити канадський офер
-
Всім привіт!З новим роком! Скажіть скільки часу потрібно чекати на зняття обмеження після медогляду ?
-
Таблиці будуть на федеральному етапі, за 10 років треба буде написати
-
Раніше мені відповідали що емплоймент хісторі це типу просто таблицю написати тре де працював. Але зараз хочу сабмітити і бачу тут для кожної роботи окремий документ тре підвантажувати. Який сенс тоді робити таблицю. Може вони якісь інші доки хочуть ???