Імміграція до Манітоби
-
При оформленні ПР Канада робить набагато більшу перевірку, в т.ч. можуть давати додаткові запити в Україну. Чисто для інформації: вся база українських закордонних паспортів, дійсний, втрачених, недійсних, є доступна посольствами всіх держав, з якими Україна має відносини. Тому, якщо вам дали візу, реально повезло, що не питали про другий паспорт. У ПР заявці ви будете вказувати всю інформацію, починаючи з 18 років. І всю історію подорожей. Якщо вирішили не вказати - то ваша справа, але деякі permanent residents можуть попасти під аудит вже в Канаді, навіть після 2-3 років перебування. І їхні справи дотошно перевіряють.
-
Доброго дня, При подачі на CUAET в полі активностей за останні 10 років вказав дані тільки з чинного закордонного паспорта і так вийшло що зайві два роки, які я був у Китаї за минулим паспортом, не вказав, позначивши що я був unemployed в Україні. Чи можуть виникнути проблеми після подачі на PR?
-
Дякую
-
Всім приходить з цього імейлу. Роздрукували просто и все, там ж написано в листі. Штрихкоду немає, та він і не потрібен
-
Якщо хтось ще має досвід - будь ласка поділіться🙏
-
Мені прийшов в кабінет то був зі штрих кодами, а чоловіку на почту через місяць щей з помилками, статус погодженно і все(
-
Цей лист роздруковувати, нічого більше не прийде)