Імміграція до Манітоби
-
Якщо хтось ще має досвід - будь ласка поділіться🙏
-
Мені прийшов в кабінет то був зі штрих кодами, а чоловіку на почту через місяць щей з помилками, статус погодженно і все(
-
Цей лист роздруковувати, нічого більше не прийде)
-
В IRCC статус - погоджено.
-
Підкажіть будь ласка ті хто вже летів за foil less visa. Отримала листа на пошту з цього адресу. Просто текст без прикріпленого файла з штрих-кодом. В кабінеті IRCC листа теж немає. Просто роздрукувати з пошти цей лист буде достатньо??? Або треба писати в кризову форму, що не отримали листа зі штрих-кодом???
-
Я все не читала, але остання фраза в точку.
-
Привіт, може комусь буде корисно. Опишу свій досвід. 12.05 прилетіли в Торонто по програмі CUET. ❗️Виліт з Стамбула 12.05 все просто: здали багаж, нам сказали що система доставить до Торонто, куди у нас кінцевий квиток. ❗️В Амстердамі все легко трансферна зона - посадочний талон і ми в літаку на Торонто. ⁉️Сидимо в літаку 2,5 години - затримка. Вилитіли, все комфортно - сіли в Монреаль по технічним причинам. Втратили ще годину часу. В літаках кормлять і воду дають, але з собою можна щось прихватити. ⁉️Аеропорт Торонто. Паспортний контроль - автоматичний (не звичні для нас кабінки з людьми). Я розгубилась, чесно. Раніше такого не бачила в аеропортах. Треба заспокоїтись і заповнити в автоматі форму на англійській мові, відсканувати паспорти - отримати талон на вихід. ⁉️Далі офіцер і отримання wp. Черга з іноземців загальна для всіх дуже колоритна (стоять: 😳наші родини з дітьми, які чекають що їх будуть «кружити» як в Європі ; + 😤«наші» з одним українським паспортом на всю родину - інші члени, то раша; + 😰наші люди, які дійсно потребують підтримки; + 🙃наші, які розуміють чого і куди приїхали = взагалі черга дуже багатонаціональна. Ситуація напружена, але судити нікого не буду. Відношусь до тих що знали куди їхали. Стояли 4 години. У офіцера були дві хвилини, все отримали. Там на місці є перекладач, якого визивають при необхідності. ⁉️Отримання багажу. Не прилетів з Стамбула🤣, буде 15.05 в Торонто далі відправлять на адресу до Вінніпег. Всі пошуки і вирішення питання зайняли десь 3 години. Все нормально, але ситуація нервова і фізично виснажлива. Будемо чекати… ⁉️Червоний хрест, все дуже позитивно. Допомогли нам знайти місце трансферу в готель та ще раз переговорили за нашу бронь. Але до цього ми вже самі мали бронь в готелі на одну ніч через букінг та її підтвердили, дізнались про трансфер. Моя вам порада: розраховуйте на себе. Ми телефонували в готель з канадського номеру бразильця ще в черзі до офіцера (не соромтесь, спілкуйтесь з людьми). Іноземці українцям допомогають охоче, поки🤔. 💢Занальна інформація: летіли Turkish Airlines та Canada Air (через Амстердам до Торонто зі Стамбулу) квиток з оплаченим екстра багажем 🥲 на двох 36000 грн. Торонто - Вінніпег окремий квиток на наступний день, брали на flyflair.com 13000 грн на двох. Не пожалкували, бо якщо б прямий рейс на Вінніпег часу б не вистачило точно, але дорого звичайно. 🙏Сьогодні сподіваємось на більш позитивний день. Без пригод. Бо прямуємо в кінцеву точку до чудової родини, з якою вже спілкуємось місяць. Маю пропозиції на роботу (фізичну поки), тому отримання wp було пріоритетним в подорожі. Ще одне: 🤭пройшли медичне обстеження в Стамбулі в спеціальній кліниці від візового центру бо хотіли wp без обмежень одразу. Але мені наче це не спрацювало ще не розбиралась з цим. ❓❓❓На питання відповім, але пізніше набагато. Коментарі зайві. Цінуйте свій і мій час. Писала не для порад та не для обговорення. Вийшло багато бо для загальної інформації, розписувала детально, але пам’ятайте все індивідуально. Залежить від: мети переїзду, рівня англійської, рівня підготовчого етапу до літака і від вашого рівня взагалі (комунікабельність та готовність до виходу з зони комфорту). Нехай вам у подорожі повезе більше чим мені😅 ‼️‼️‼️Висновок: розраховуйте на себе, спілкуйтесь з людьми і плануйте (бо навіть коли все заплановано все не легко).
-
Ньюкамери приїздять постійно. Цей процес не зупиняється
-
Доброе время суток. Скажите если приехать в конце сентября, октябрь. Знанпе языка можно сказать никакое, в школу можно попасть для обучения языка?
-
Так. Обов'язково
-
Летимо з Торонто до Калгарі, підкажіть будь ласка чи потрібен ArriveCAN? Дякую.
-
Дали надію мені )))) я починав вчитись в технікумі...закінчував вже "коледж" то диплом є тільки "молодшого спеціаліста"
-
Так писали цю гарну новину теж поділюся Эвалюация образования для украинцев, кто уже в Канаде WES включил Украину в список стран, для которых образование эвалюируется по упрощенной схеме для тех заявителей, кто находится в Канаде. Если у вас украинский диплом и вы находитесь в Канаде, вы можете воспользоваться WES Gateway Program. Вам не надо будет обращаться в информационно-имиджевый центр. Детали и инструкции по ссылке www.wes.org/ca/about-the-wes-gateway-program/
-
Ще порада до тих, хто йде на construction: обов'язково виясняйте у рободавця, яка то робота, бо я чув, що деякі компанії наймають працівників як seasonal, а це не буде критерієм для MPNP.
-
Мабуть просто можно спробувати самому піти в VFS. Але в мене ще немає passport request letter, не знаю, що робити...
-
Якщо там буде писати fulltime, то напевне б не мало бути проблем. Але подивіться чітко критерії по qualifying employment. Там ж вимоги і до роботодавця.
-
WES так, я саме за Apostille. Але хтось више писав, що зараз можливо безпосередньо перебуваючи у Канаді відразу до WES подавати
-
Ще Wes прямим текстом просить не присилати їм документи, які вони не просять
-
As long as it meets MPNP criteria, check it out on immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/swm/swm-eligiblity/
-
Зараз за дипломи по двом різним спеціальностям заплатив Wes подвійну суму. І так, в апостилі сума буде пропорційна кількості документів оброблених, а ще є вартість перекладів, які залежать від кількості документів
22 Jan 2023, 05:40
28346/230580
9 minutes ago