Імміграція до Манітоби
-
Дали надію мені )))) я починав вчитись в технікумі...закінчував вже "коледж" то диплом є тільки "молодшого спеціаліста"
-
Так писали цю гарну новину теж поділюся Эвалюация образования для украинцев, кто уже в Канаде WES включил Украину в список стран, для которых образование эвалюируется по упрощенной схеме для тех заявителей, кто находится в Канаде. Если у вас украинский диплом и вы находитесь в Канаде, вы можете воспользоваться WES Gateway Program. Вам не надо будет обращаться в информационно-имиджевый центр. Детали и инструкции по ссылке www.wes.org/ca/about-the-wes-gateway-program/
-
Ще порада до тих, хто йде на construction: обов'язково виясняйте у рободавця, яка то робота, бо я чув, що деякі компанії наймають працівників як seasonal, а це не буде критерієм для MPNP.
-
Мабуть просто можно спробувати самому піти в VFS. Але в мене ще немає passport request letter, не знаю, що робити...
-
Якщо там буде писати fulltime, то напевне б не мало бути проблем. Але подивіться чітко критерії по qualifying employment. Там ж вимоги і до роботодавця.
-
WES так, я саме за Apostille. Але хтось више писав, що зараз можливо безпосередньо перебуваючи у Канаді відразу до WES подавати
-
Ще Wes прямим текстом просить не присилати їм документи, які вони не просять
-
As long as it meets MPNP criteria, check it out on immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/swm/swm-eligiblity/
-
Зараз за дипломи по двом різним спеціальностям заплатив Wes подвійну суму. І так, в апостилі сума буде пропорційна кількості документів оброблених, а ще є вартість перекладів, які залежать від кількості документів
-
Апостиль можливо брав за кожен документ, вже не памятаю, та й плата там була невелика, а безпосередньо WES брав одну суму за все
-
Apostille знімає оплату за кожний документ. Якщо спеціаліст, то раджу валідувати обидва диплома (+бакалавр), щоб більш шансів було отримати оцінку Master
-
Не знаю яку відповідь ви від мене чекаєте. Пройти реально, як на мене. Але ж я не остання інстанція. Всі програми імміграції проходять через федеральний етап. Хтось через ЕЕ, хтось через паперову подачу. Остаточне рішення приймає офіцер на фед етапі.
-
Ціна однакова незалежно від кількості дипломів в пакеті
-
Скажіть будласка , якщо отримати работу категоріею Д чи С (не за дипломом кваліфікації) і подаватися за провінційною програмою, чи реально лі взагалі отримато ПР в Манітобі пропрацювавши рік , здавши тест з мови на ILTS 4-6, чи це малоймовірно без федеральної програми та добрих баллах розрахувати на ПР ?
-
Дякую за пораду. Тобто виходить що таким чином можна вбити одразу двух зайців. Тільки ціна вес мабуть різна. Добре, ще раз дякую буду вивчати вимоги
-
Мені компанія у Манітобі запропонувала contract job/freelance, not a direct employment one. Повна зайнятість, 40 годин на тиждень. Якщо я пропрацюю рік, зможу податися на ПР? Компанія у Вінні
-
Героям Слава! Дякую за відповіді і допомогу.
-
Підскажіть , будь ласка, а як ви думаєте подавати на вклейку візи ? Поштою чи самі ? Бо в Варшаві не можу знайти де зареєстроватися на подачу особистості . Там тільки є пункт на сдачу біометрії і все(
-
Треба визначитись, що ви далі будете робити. Якщо тільки іммігрувати, то достатньо найвищого диплому. Якщо будете ліцензуватись, то я би надсилав усі дипломи бо по ним будуть оцінювати чи достатньо у вас годин по предметам у порівнянні з канадською програмою. Так було в мене.
-
Ми коли оцінювали WES, відправляли в одному пакеті шкільний атестат, диплом бакалавра та диплом магістра, і нам оцінили все, тоді була ситуація що незалежно від того скільки дипломів чи атестатів, вартість була сталою і єдиною для всіх.
22 Jan 2023, 05:40
28357/234954
14 minutes ago