Імміграція до Манітоби
-
Хто ще не в цій групі, добавтесь, тут представники конгресу відповідають і надають необхідну інформацію і допомогу:
-
Нет, не писала. Поделитесь пожалуйста информацией куда писать
-
А ви в конгрес українців писали? Вони надають готель на 2 тижні і допомагають з пошуком постійного житла на місці. Ми писали до них, щоб бути впевненими, що нас точно внесуть в список і нам буде де жити перші два тижні
-
Добрый день! Поделитесь пожалуйста опытом кто где искал первое жильё на съём? Собираемся с дочкой прилетать в начале июня по CUAET, но ей 12 лет и надо сидеть карантин. Я полностью вакцинирована. Смотрела на Airbnb на первые 2-3 недели, написала пару хостам, но ответа нет. Кто как искал хостов, где? Может есть у кого-то знакомые готовые принять на первый месяц? Лететь будем в Виннипег. Буду очень благодарна за помощь 🙏
-
Дозволино те і те але пцр за 72 год а антітела за 24 год, плюc программа ArivalCan.
-
Хто підкаже чи достатньо перед вильотом lot з Варшави антиген тест чи потрібен тільки пцр?
-
Свого часу ми знімали квартиру теж без гаранта. В одному місці лендлорд запропонував заплатити на перед за півроку. А в іншому (де ми і зняли) достатньо було виписки з канадського банку. Так що пробуйте.
-
Та нам не потрібно, просто ми обговорювали з ними цей момент))) вони нас запитали, в мене старшій доньці 5 виповнилось вже у Польщі, думали їй тут зробити, а не вийшло
-
К примеру, наша канадская семья сказала, что можем сидеть в бейсменте, а они нам кушать будут приносить, чтоб мы не выходили)))). Но нам проще, мы вакцинированы)