Імміграція до Манітоби
-
Нет, не писала. Поделитесь пожалуйста информацией куда писать
-
А ви в конгрес українців писали? Вони надають готель на 2 тижні і допомагають з пошуком постійного житла на місці. Ми писали до них, щоб бути впевненими, що нас точно внесуть в список і нам буде де жити перші два тижні
-
Добрый день! Поделитесь пожалуйста опытом кто где искал первое жильё на съём? Собираемся с дочкой прилетать в начале июня по CUAET, но ей 12 лет и надо сидеть карантин. Я полностью вакцинирована. Смотрела на Airbnb на первые 2-3 недели, написала пару хостам, но ответа нет. Кто как искал хостов, где? Может есть у кого-то знакомые готовые принять на первый месяц? Лететь будем в Виннипег. Буду очень благодарна за помощь 🙏
-
Ну я имею ввиду по требованиям что там ещё? Меня не пускает дальше просто так как моя поезда не в течении 72 часов
-
Заповнити всі поля данними може. Це як електронна картка ньюкамера, де ви описуєте усі деталі початку вашого життя у Канаді згідно COVID правил Канади. Тому окрім сертифікату я не знаю що туди можно приліпити ☺️
-
А что для ArriveCan нужно кроме сертификата?
-
ArriveCan потрібен в будь якому випадку не залежно від типу тесту. Бо написано трохи не точно, можна зрозуміти хибно ☺️
-
Доброго дня . Підскажіть будь ласка додаток Arrive Can повинен бути у одного на сім'ю чи наприклад дитина 16 років окремо .
-
Дозволино те і те але пцр за 72 год а антітела за 24 год, плюc программа ArivalCan.
-
Хто підкаже чи достатньо перед вильотом lot з Варшави антиген тест чи потрібен тільки пцр?
-
Свого часу ми знімали квартиру теж без гаранта. В одному місці лендлорд запропонував заплатити на перед за півроку. А в іншому (де ми і зняли) достатньо було виписки з канадського банку. Так що пробуйте.
-
Та нам не потрібно, просто ми обговорювали з ними цей момент))) вони нас запитали, в мене старшій доньці 5 виповнилось вже у Польщі, думали їй тут зробити, а не вийшло
-
Спасибо за информацию. Значит не все так плохо... Будем искать))
-
А навіщо вам тоді карантин? Якщо ви вакциновані? ( вибачте, що питаю- раптом щось з новинок пропустила)
-
К примеру, наша канадская семья сказала, что можем сидеть в бейсменте, а они нам кушать будут приносить, чтоб мы не выходили)))). Но нам проще, мы вакцинированы)
-
А как быть если хотим остановится в канадской семье?
-
Так, обов'язково, це дуже перевіряють.
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста нужно ли по приезду обязательно проходить карантин в Манитобе ? Прививки нет.
-
www.mpi.mb.ca/Pages/nr2022may9.aspx
-
тоді ОК
22 Jan 2023, 05:40
28598/229911
11 minutes ago