Імміграція до Манітоби
-
Дозволино те і те але пцр за 72 год а антітела за 24 год, плюc программа ArivalCan.
-
Хто підкаже чи достатньо перед вильотом lot з Варшави антиген тест чи потрібен тільки пцр?
-
Свого часу ми знімали квартиру теж без гаранта. В одному місці лендлорд запропонував заплатити на перед за півроку. А в іншому (де ми і зняли) достатньо було виписки з канадського банку. Так що пробуйте.
-
Та нам не потрібно, просто ми обговорювали з ними цей момент))) вони нас запитали, в мене старшій доньці 5 виповнилось вже у Польщі, думали їй тут зробити, а не вийшло
-
К примеру, наша канадская семья сказала, что можем сидеть в бейсменте, а они нам кушать будут приносить, чтоб мы не выходили)))). Но нам проще, мы вакцинированы)
-
тоді ОК
-
Я маю на увазі, по приїзду спробую домовитись
-
Тільки будьте обережні, бо фото не завжди відображають реальний стан речей
-
Дякую! Спробую все-таки написати про гарантію оплати наперед
-
Виписку давала з рахунку в Україні + з рахунку в Канаді (відкривала в листопаді під час ознайомчого візиту)
-
Я вже була в Канаді. З України це важче. SIN давати орендодавцю не рекомендовано, навіть заборонено
-
Ви змогли зорендувати житло вже будучи у Канаді? Після відкриття рахунку та отримання SIN? Чи ще з-за меж Канади? Бо я намагаюся ще з України знайти житло