Імміграція до Манітоби
-
You must make sure that the information you provide in your Expression of Interest stays accurate and complete at all times. If your situation changes, you are able to update the information in your EOI after submission by logging back into your account. If you provide false or misleading information, your EOI will be refused and you may be banned from submitting another EOI for two years.
-
Підкажіть будь ласка, є таке питання. Чи можна засабмітити профіль в EOI, а потім внести до нього зміни? Ситуація в тому, що не можемо підтвердити досвід за минулі роки, тому хочемо спробувати подати EOI після півроку роботи в Манітобі, але якщо не будемо проходити, бо буде мало балів, то тоді буде сенс оновити профайл, коли досвід в Манітобі буде більше одного року. Але, наскільки я знаю, можна мати лише один активний профайл в EOI, тому й цікаво, чи можна щось туди додавати, щоб було більше балів.
-
Я особисто ' перекладав всю турудову і в листі пояснював, де побачити записи про мою роботу. Також пояснював, що вони співпадають із реферансами та ОК5. У моєму випадку було важливо показати, що я працював у 2013-14 році. Ще раз: у кожного випадок унікальний, потрібно дивитися, що саме вам потрібно.
-
-
А скажіть, будь ласка, якщо чоловік оформив ФОП, а з фірми, де він працював, його не звільнили. Тобто, фактично він там уже не працював, але юридично він залишався головним інженером. То за цей період вистачить референс від роботодавця, чи потрібно буде доводити фул тайм ФОПа?
-
Доброго вечора, скажіть чи буде проблемою оформлення нового stady permit для дитини на паспорт який було продовжено ?
-
Хтось в групі тут вже писав, як це робити і скільки коштує.⬇️ Їдете сюди взявши імміграційні документи і два документи з фото (паспорт і права). Заповнюєте форму і платите $50 та отримуєте свідоцтво. Winnipeg Police Service +1 204-986-6313 maps.app.goo.gl/vC1uuSf7T9LZkTt88
-
Ні. Я це знайшов, але вирішив перевірити.
-
Де у Вінніпезі зробити Police certificate за час перебування у Канаді більше 6ти місяців?
-
Про це писали багато разів. Один із варіантів: попросити когось із колег (бажано, начальника або співпрацівника) написати референс лист, взяти довідку ОК5 чи ОК7 (можна через Дію або онлайн через веб- сайт Пенсійного фонду). Описати ситуацію у explanation letter для офіцера, чому референс не на фірмовому бланку підприємства. Але знову ж таки, це буде залежати врахувати данні документи від офіцера, який розглядає вашу справу. Прецеденти вже були, люди отримали номінації.