Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви йдете через ЕЕ, то після того як вам додадуть бали за номінацію від провінції. Вас попросять загрузити документи вже в ЕЕ профіль. І ось коли все загрузите і засабмітете, то вважайте, що федеральний етап розпочався
-
Посада інженера вимагає ліцензування. Звичайно, можуть взяти і якимось помічником інженера, але то зовсім інше у фінансовому плані. Щоб отримати ліцензію треба спочатку стати ЕІТ (Engineer in Training). Вам для цього можливо знадобиться щось довчити, чи здати. ЕІТ триває десь 4 роки. Потім ви можете подаватись вже на P.Eng. Ось манітобська асоціація, читайте. enggeomb.ca/
-
Питання Про ArriveCAN: Підкажіть, чи мені дитину і мою маму до себе у ArriveCAN додавати? Чи бабуся повинна окремо на своєму телефоні зробити?
-
Дякую
-
Ще навчання в Канаді також дає бали, гарне знання мови
-
Досвід роботи в Канаді, номінація від провінції (здається 500 чи 600 балів), родичі/друзі в Манітобі і т.д.
-
uccmanitoba.ca/immigration/
-
t.me/uccmb/14793
-
А як отримати провинсиал номинейшн?
-
Job offer та provincial nomination😭
-
Я вчора також рахувала свої бали і набрала до 400. Цікаво, це як так можна додатково аж 300 добрати, щоб стати хоча б конкурентоспроможним.
-
Ok Cooper 1000 учасник чату 😊
-
❤️ 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣❤️
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи є субсидія на садочки по 10$ за день ? Чи діє вона для українців, що прибувають по цій програмі? Чи великі черги в садочки? Та чи це садочки повного дня. Щиро вдячна за відповіді
-
Чому Ви заповнюєте цю форму - на що Ви подавалися, і, відтак, Ваше питання стосується чого?
-
Там в federal program з досвідом роботи та ідеальною англійською можна заробити максимум 450-500, а cut-off points були 750. Не знаю, що робити, якщо роботи або запрошення від провінції нема... Їх просто не набрати...
-
Так, мінімум 6, якщо менше, ваш профіль не буде валідним. Так звичайно чим більше 6, тим краще
-
Так, але не у всіх випадках усіх 6 буде достатньо, бо треба набрати мінімальний прохідний бал і якщо наприклад, вік поза 35 або досвіду роботи недостатньо, то треба чимось компенсовувати, тому зазвичай мовою це реально зробити.
-
Так, але щоб створити профіль EE треба мати IELTS мінімум 6.Чи я помиляюсь?
-
Да, я розумію , і не подумайте я що питаю, не перечитавши спершу офіційні джерела. Просто навіть після детального вивчення багатьох програм , стільки питань 😔
22 Jan 2023, 05:40
28788/233728
45 minutes ago