Імміграція до Манітоби
-
Ні, нічого на Канаду не вплине, ви тільки втратите після переїзду в Канаду захист в Греції
-
Інженер то ліцензована професія в Канаді, треба мати ліцензію
-
Як на мене - найпростіше відкрити Indeed і почитати що просять роботодавці від Вас на певну роботу
-
Підкажіть будь-ласка, де подивитись вимоги по сертифікації
-
Це Була відповідь не Вам, а наступному дописувачу з питанням про Грецію :)
-
Я намагаюсь розібратись з вимогами займання певних посад
-
Я нічого не казав про біженство.
-
Прочитайте трохи про CUAET - це не біжинство. Та зважте дуже вагомо всі фактори і вартості як перельоту так і життя
-
Дивіться чи потрібна ліцензія саме під Ваш NOC та позицію.
-
Ребят, всем привет. Повлияет ли получение временного убежища в Греции на возможность вьезда в Канаду ?
-
Ні, я не про це, я про бюрократію. Я читав що інженерам треба перекваліфікацію , чи взагалі навчання в Канаді, щоб можна було працювати по професії ?
-
Ну робіть резюме і вперед на Indeed та Monster Подавайтесь та пробуйте.
-
Ну я взагалі судомеханік, чи є прив’язка саме до спеціалізації ? Чи реально влаштуватись на роботу хеві дьюті інженером , з умови що досвід і вміння на високому рівні, англійська добра. Тобто я до того, чи бюрократія робить цей процес неможливим, навіть якщо я б чудово підійшов роботодавцю ?
-
Який саме інженер?
-
Підкажіть, як бути інженерам ? Маючи диплом український.
-
Наприклад програма через підтримку КУК
-
Деякі провінційні програми йдуть через ЕЕ, а щоб мати ЕЕ, треба IELTS 6/CLB7, як не крути
-
Я ні однієї не побачив С або Д
-
Я пролистав, там більшість відноситься до 0, A, або B категорій
-
Для MPNP тут є перелік in-demand occupations www.immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/in-demand-occupations/
22 Jan 2023, 05:40
28836/229773
4 minutes ago