Імміграція до Манітоби
-
Там у Варшаві у візовому виходить пан Андрій з кошиком паспортів і починає в рупор називати призвіща. Треба слухати, і як тільки назвали ваше - викрикувати ім'я! І він простягає конверт. Просить при ньому розпакувать і перевірити чи все вірно у візі.
-
Ні, нічого взагалі не показувала. Я просто поназивала імена чоловіка та дочки, і віддали.
-
Тобто їй не треба навіть свій документ для ідентифікації показувати, не говорячи уже про те що якщо забирає мій паспорт, то може треба там чи свідоцтво про одруження, чи Consent form, чи довіреність на право забрати мій паспорт накрайняк. Тобто ви взагалі нічого не показували?
-
Для громадян України ці правила у звязку з війною скасовані.
-
Може. І не треба нічого нікому показувати. Вони просто називають призвіще, а той хто забирає - називає ім'я. Так було коли я забирала за всю свою сім'ю.
-
Як варіант у формі VFS-ConsentForm є графа про те кому Ви доручаєте забирати документи
-
Підкажіть, а є якась статистика скільки балів треба набрати, щоб пройти по ее? Бо я бачу, що максимум, то 1200. Але з якими балами зараз люди проходять?
-
Для того щоб зробити профіль в Express Entry, раніше треба було здати IELTS всі модулі на 6 мінімум, інакше не дасть такої змоги, то еквівалент CLB 7, а відповідно щоб подались на імміграцію через MPNP, обов'язковою вимогою має бути профіль EE. Як зараз, та що змінилось, треба вивчити
-
Я призабула, дякую 😊