Імміграція до Манітоби
-
У мене також є питання, чи може дружина в Варшаві забрати сама особисто мій паспорт також, і якщо може, то чи треба щось показувати?
-
Если я не ошибаюсь, то можно здесь посмотреть last draws
-
immigratemanitoba.com/category/mpnp-notices/eoi-draw/
-
На сайті MPNP пошукайте, там була статистика, виборки раніше були від трохи більше 700 балів і більше
-
Оцініть свої можливості в цьому питанні та подумайте, за допомогою яких факторів ви можете, чи якщо наразі не вистачає балів, зможете в майбутньому пройти по ЕЕ
-
Подивіться спочатку рахувалку, для того щоб зробити валідним ваш профіль ЕЕ, вам потрібно набрати мінімум 67 балів
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/federal-skilled-workers/six-selection-factors-federal-skilled-workers.html
-
Підкажіть, а є якась статистика скільки балів треба набрати, щоб пройти по ее? Бо я бачу, що максимум, то 1200. Але з якими балами зараз люди проходять?
-
Для того щоб зробити профіль в Express Entry, раніше треба було здати IELTS всі модулі на 6 мінімум, інакше не дасть такої змоги, то еквівалент CLB 7, а відповідно щоб подались на імміграцію через MPNP, обов'язковою вимогою має бути профіль EE. Як зараз, та що змінилось, треба вивчити
-
Я призабула, дякую 😊
-
Пошукайте, я вам раніше писав роз'яснення про CLB та IELTS
-
Велике дякую! Зараз буду читати та вникати
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html
-
www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
А що таке clb?
-
для останньої "української" манітобської программи наче було треба CLB 4 мінімум, по інших здається було CLB 7
-
для MPNP, EE чи чогось іще?
-
Підкажіть калькулятор з балами для міграції? І скільки балів треба набрати по англійському?
-
t.me/UkrainianCanadians t.me/pl2canada Спробуйте тут спитати. Я тут бачила що люди отримали фойл лесс
-
Доброго дня! підкажіть, будь ласка, як швидко від моменту подаxі приходить лист з foil-less візою ? Я чула, що він не усім приходить, І як збільшити шанси щоб його отримати?
22 Jan 2023, 05:40
28893/231840
about a minute ago