Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, а є якась статистика скільки балів треба набрати, щоб пройти по ее? Бо я бачу, що максимум, то 1200. Але з якими балами зараз люди проходять?
-
Для того щоб зробити профіль в Express Entry, раніше треба було здати IELTS всі модулі на 6 мінімум, інакше не дасть такої змоги, то еквівалент CLB 7, а відповідно щоб подались на імміграцію через MPNP, обов'язковою вимогою має бути профіль EE. Як зараз, та що змінилось, треба вивчити
-
Я призабула, дякую 😊
-
Велике дякую! Зараз буду читати та вникати
-
А що таке clb?
-
Підкажіть калькулятор з балами для міграції? І скільки балів треба набрати по англійському?
-
t.me/UkrainianCanadians t.me/pl2canada Спробуйте тут спитати. Я тут бачила що люди отримали фойл лесс
-
Доброго дня усім) Підкажіть, будь ласка, хто заповнював ArriveCan, що ви вказували у purpose of travel?
-
Добрий день,отримали візи і плануємо приїхати в кінці місяця. Підкажіть будь-ласка,хто вже на місці,як шукати житло і чи дійсно є можливість пожити на перший час в отелі при аеропорту Вінніпега? Дякую за будь-яку відповідь. Гарного дня!
-
Після листа Ready for collection, вам приходив ще один лист, що вони відправили документи вам поштою чи ні? Мені Ready for collection прийшов, зворотню доставку оплачував, але листа, що вони відправили не було. Не знаю чи чекати, чи їхати забирати самому.
-
В нас у знайомих прилетіла мама по звичайній візітерській візі, і попросила робочу візу. Їй дали. Так що,думаю, це реально.
-
Це буде найкраще уточнити в нашу консульстві