Імміграція до Манітоби
-
Ось що знайшла. Наче можна працювати далі, якщо склали заявку до закінчення терміну WP, тільки однак вам може знадобитися дійсний дозвіл на роботу, щоб поновити такі документи, як ваша картка соціального страхування або ваша медична картка. У цих випадках вам потрібно буде поновити дозвіл на роботу. Can I keep working if my permit expires? How do I prove this to my employer? Yes, if you applied to extend or change your work permit before your work permit expired, you have maintained your status are authorized to work until we finalize your application You must stay in Canada and continue working under the same conditions as your original work permit. For example, if you have an employer-specific work permit, you must still work for the employer named on that permit. If your employer needs proof you can keep working, there are documents you can show them. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=189
-
Ну дай бог, як за 1,5 роки вийде
-
Але написали що в цьому чаті люди по три чотири роки його чекають. Тому я і спитала про продовження на час поки буду чекати
-
Це без сенсу робити. По-перше ви зараз матимете відкритий ворк перміт, а потім після трьох років то вже не буде такої можливості , а тільки з прив'язкою до роботодавця. Тому краще зробити все можливе, щоб за цей час отримати PR, і ні до кого не прив'язуватись.
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, хто стикався, дитину на літак пропустять без біометричного паспорта (є вклейка фото у мій паспорт)? Чи це вже не важливо, якщо є віза?
-
А ворк перміт можна пролонгувати? Чи він рівно через три роки закінчується і все?