Імміграція до Манітоби
-
Так треба тоді починати з того, що віза то на в'їзд, а перебувати ви там будете на правах ворк чи стади перміту 3 роки. Віза вам потрібна, щоб на літак потрапити та офіцеру показати, а перебувати 3 роки ніяка віза не дасть. Про "відлітати завтра" то не є буквально, але я б і завтра до сім'ї полетів би якщо була б змога
-
Я збираюся потім лишатися там, а за півроку все встигнути неможливо, та й до всього не в усіх є можливість купити квитки вже на завтра
-
Тому ї вигадали такий собі унікальній лист, показавши який ви відлітаєте до Канади майже завтра. А туристам які за рахунок програми тільки бажають отримати тур візу до кінця паспорта - робити це так, як робить увесь світ з оплатою, нормальними перевірками тощо
-
Сенс у тому, що без неї вас в літак не пустять, чи без будь якої.. а так як це програма emergency, той вилітати потрібно швидко, а не чекати вклеювання 5-6 тижнів
-
Це якщо летіти по цій візі і вона дійсна лише півроку на 1 в'їзд Який сенс від неї
-
Нагадайте яка процедура заповнення форми якщо у дитини тільки свідоцтво про народження ?
-
Сенс є тільки якщо ви плануєте літак з країни, котра не в списку тих 6, але по часу очікування як на мене краще за 50-60 евро переїхати за 1 добу и не мати зайвого клопоту
-
Не бачу тут сенсу, сказано ви DO NOT повинні вклеювати, но ніяк не зворотнє
-
Ну да, по идее, но вопрос на какой период нахождения там она будет и сколько въездов
-
Разве виза вклеивается не до конца действия паспорта ?
-
Да, вроде сказано так, но говорят, что могут на полгода вклеить(
-
Что значит временная? У меня в письме написано, что можно подать это письмо и вклеить визу по обычной процедуре
-
Вам теж з тимчасовою візою?
-
Мне тоже только на почту
-
Один в сім'ї буде головним аплікантом, всіх решта подає під себе. Ielts для решти членів родини не потрібен
-
Друзі, якщо прохідний бал по IELS дружина набирає, а чоловік ні, наприклад, то картку ПМЖ може отримати дружина, а чоловік вже потім пересдати та отримати? Чи повинні сдати обидва, і тільки тоді отримати? Прохання, будь ласка, тільки з досвіду та 100% інформація, по Манітобі
-
Чи ви робили вклейку і чи давали на півроку чи на 3?
-
Скажіть, а комусь ще приходив лист про підтвердження візи з тимчасовою візою в листі на 1 в'їзд?
-
Мені також тільки кризова форма допомогла врешті
-
Мені здається, що з моєю заявкою щось наплутали, тому що мені двічі прийшло підтвердження біометрії (09.04 і 28.04) і от після другого підтвердження на наступний день прийшов запит на паспорт Я писала у кризову форму і після цього з'явилися зміни
22 Jan 2023, 05:40
29078/233638
3 minutes ago