Імміграція до Манітоби
-
не працює
-
вони ж ще не всі приїхали до Манітоби, щоб вже заповнювати🤣
-
Віза в паспорті або foil-less visa дають право лише в"їхати до Канади до того терміну, який зазначений в документі. А ворк перміт чи стаді перміт видають на 3 роки в аеропорту під час лендінгу.
-
не допомагає... я думала воно не працює, бо не всі доки додані, але всі зараз додала і бачу, що причина не в тому
-
Please HELP!!! Всі документи додані. Всі дані внесені! Що робити з цим повідомленням???
-
Дякую!!!
-
Так до 5го класу це молодша школа (Elementary), а далі це середня (Middle). Chief Peguis це район North Kildonan. Подивіться на вулиці Edison, там є квартири на рент, і ціни нормальні. Ось декілька сайтів де можна подивитися житло в цьому районі: http://globepm.ca/apartments/edison-court/ www.edisonproperties.ca/searchlisting.aspx?ftst=&txtCity=R2G&LocationChanged=true&LocationGeoId=0&zoom=10&autoCompleteCorpPropSearchlen=3&renewpg=1&PgNo=1&LatLng=(49.9433492,-97.05205149999999)&
-
Якщо зможете напишіть, яка у вас віза
-
Дякую. А який це район? Чи можна там зняти житло за помірну ціну? І ще,будь ласка. В Україні дочка закінчує 5-й клас. В Канаді такий же? І ,я так розумію,до 5-го класу-це молодша школа,так?
-
Якщо в вас 6й класс, то українська програма є у Chief Peguis School, мій син зараз в цій школі, але у 7му класі вже. Якщо 5й класс, то це Prince Edward School. Ці обидві школи приблизно в одному районі знаходяться.
-
А WP має можливості мульти в‘їзду?