Імміграція до Манітоби
-
так по приезду сразу оформляйте новую
-
Для мене головне що вона ОДНОКРАТНА навіть а не на 6 міс. Якщо не дай Бог щось трапится з рідними,або якась дуже неперадбачувана ситуація буде що потрібно буде виїхати в Європу чи в Україну. То що робити тоді...маю надію що пришлють паспорти (в мене не 4-6 тижнів, візовий центр за тиждень справився.) хоча б з мультивізою...
-
Ви теж в Німеччину якщо що хочете (Дюсельдорф) ? Сьогодні вже прийшли повідомлення що 2 трек-номера(мабуть 2 паспорта) з 5 які ми здали вони передали в курєрську службу сьогодні...наскільки зрозумів то завтра чи в понеділок мінімум 2 паспорти мають прийти вже на адресу...
-
Дуже цікаво, яка віза буде в паспорті. Ми теж отримали еТА то думаємо чи варто відправляти.
-
Додавала пдф листа цього. Копіювала текст із мейла
-
А що це за форма для заповнення?
-
На кріслі на руках, моєму 3, но він спить будь де, якщо хоче
-
А дітям як?
-
Вчора теж запитувала в фейсбуці, бо прилітаємо в Торонто в 21, а вилітаємо в 6. Сказали мені, що оформлення документів займає дуже багато часу, що прямо на довгий сон часу не буде. Думаємо просто там десь чекати, якось перетерпіти ту ніч. А якщо прямо заночувати - то казали є готель дуже не далеко від аеропорту
-
Доброго дня Підкажить будь ласко якщо людині 48 років підтримку від провінціі вже не можливо отримати для імміграцііі
-
Підкажіть як очікувати свого рейсу до Вінніпегу в аеропорту Торонто ? Чи можна там переночувати і відпочити?
-
Їх і купили! Дякую)
-
На цьому сайті шукала
-
www.expedia.ca/ Білети по Канаді