Імміграція до Манітоби
-
Можливо ж номер анкети, чи реєстрації?
-
Підскажіть, будь ласка, хто знає, записалися всі до посольства Канади в Варшаві на біометрію, на емейл головного апліканта прийшло два листи, що двум членам родини (не вказано саме яким) змінено місце та час здачі. Можливо десь подивитися ці змінені дані, чи треба писати листа?
-
Здравствуйте подскажите может недавно кто то вёз котика в салоне через авиакомпанию LOT? Интересует ограничения на размеры переноски а то на офиц сайте пишут что 55×40×20. Хотя все стандартные хорошие пластиковые переноски 30 см в высоту. И спрашивали ли где то анализ который делается через месяц после вакцинации от бешенства?
-
Всiм привiт. З дозволу адмiнiв публiкую свой опит прикордонного контролю у Росiйському аеропортi, двома мовами. Менi здаеться, це буде актуально, бо чимало випадкiв того, як до Росiї вивозять українцiв. Я намагалась описати всi деталi, щоб люди знали, чого очiкувати. Росiйскою: bit.ly/3EURtaG Україньскою: bit.ly/3EYd69Z
-
Гарна ідея, спробую!
-
Самі не відкликали, це точно. Знайшов пост на ФБ, де пишуть що була подібна ситуація, але в тих людей писало cancelled. Вони згодом за тиждень чи два таки отримали Single Journey Travel Document. Сподіваюся, що теж отримаємо. Але ситуація якась незрозуміла взагалі. Якщо хтось мав подібний досвід, напишіть, будь ласка.
-
Щось таке люди писали наче по сінгл ентрі робиться як новий аплікейшн, але не буду стверджувати. Думаю якщо був запит, то не варто переживати!
-
Ще 5.04. відправили мій паспорт і їхні фотографії, і інші необхідні форми.
-
Був. Ми відправили. Все було як по інструкції до сьогодні. При цьому мені, як головному апліканту, віза approved, а їм application is withdrawn.