Імміграція до Манітоби
-
Самі не відкликали, це точно. Знайшов пост на ФБ, де пишуть що була подібна ситуація, але в тих людей писало cancelled. Вони згодом за тиждень чи два таки отримали Single Journey Travel Document. Сподіваюся, що теж отримаємо. Але ситуація якась незрозуміла взагалі. Якщо хтось мав подібний досвід, напишіть, будь ласка.
-
Щось таке люди писали наче по сінгл ентрі робиться як новий аплікейшн, але не буду стверджувати. Думаю якщо був запит, то не варто переживати!
-
Ще 5.04. відправили мій паспорт і їхні фотографії, і інші необхідні форми.
-
Був. Ми відправили. Все було як по інструкції до сьогодні. При цьому мені, як головному апліканту, віза approved, а їм application is withdrawn.
-
Доброго дня! Підкажіть, що чекати в цій ситуації. Дружину і сина подавав по ID картці українській і свідоцтву про народження відповідно. На біометрії сказали, що їм видадуть Single Journey Travel Document. Замість паспорта відправили їхні фотографії, як і було вказано. Сьогодні в обох в аккаунті помінявся статус на application is withdrawn. Це нормально в даному випадку чи заявка остаточно відхилена з якихось незрозумілих причин?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/contact.html#contact-form
-
Мені відповіли через тиждень на кризову форму, сьогодні нарешті прийшов запит. Зараз шукаю як в Швеції заплатити за зворотню доставку, бо в банку не беруть такий платіж
-
Спробуйте написати в кризову форму і опишіть свою ситуацію
-
Так
-
Треба чекати, бо до листа треба вкласти запит на паспорт