Імміграція до Манітоби
-
Щось таке люди писали наче по сінгл ентрі робиться як новий аплікейшн, але не буду стверджувати. Думаю якщо був запит, то не варто переживати!
-
Ще 5.04. відправили мій паспорт і їхні фотографії, і інші необхідні форми.
-
Був. Ми відправили. Все було як по інструкції до сьогодні. При цьому мені, як головному апліканту, віза approved, а їм application is withdrawn.
-
Доброго дня! Підкажіть, що чекати в цій ситуації. Дружину і сина подавав по ID картці українській і свідоцтву про народження відповідно. На біометрії сказали, що їм видадуть Single Journey Travel Document. Замість паспорта відправили їхні фотографії, як і було вказано. Сьогодні в обох в аккаунті помінявся статус на application is withdrawn. Це нормально в даному випадку чи заявка остаточно відхилена з якихось незрозумілих причин?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/contact.html#contact-form
-
Мені відповіли через тиждень на кризову форму, сьогодні нарешті прийшов запит. Зараз шукаю як в Швеції заплатити за зворотню доставку, бо в банку не беруть такий платіж
-
Спробуйте написати в кризову форму і опишіть свою ситуацію
-
Так
-
Треба чекати, бо до листа треба вкласти запит на паспорт
-
Дуже дякую!