Імміграція до Манітоби
-
Жах,якщо закінчується work permit потрібно відповідно потрібно знайти роботодавця щоб ворк перміт зробити. 2 роки до номінації це дуже багато.
-
Там не тільки з освітою, а й з доказами попереднього досвіду не зразу склалося. Також один раз людину звільнили, і вона не змогла знайти рівнозначну роботу протягом 60 днів, яка б підпадала під умови імміграції. Відповідно була відмова. Реальний шлях до номінації зайняв 2 роки. У кожного свій кейс та вхідні умови. Знову ж таки ми говоримо про процес "до війни". Я особисто сподіваюся, що для українців SWM буде також лояльною.
-
В них також з освітою були проблеми? Дякую 😁 Завжди відповідаєте навіть га мої дурні питання!
-
Наприклад ситуація: Працюю за TEER 3 далекобійником,але в мене рік після середньої освіти. TEER 3 вимагає 2 роки після середньої освіти,чи за MPNP береться до уваги освіта за TEER,чи це просто додаткові бали? Але в Канаді для того щоб працевлаштуватися за цією професією потрібно закінчити школу. Хто знає?
-
Пан Wes підкаже
-
Чи існує таке поняття як not ready education? Якщо працюю за TEER 3 далекобійником,чи потрібно мати диплом коледжу 2 роки?
-
Там здається окремий пункт
-
Це теж хороша ідея підняти бали,але я більше ніж впевнений що такий високий бал триматися довго не буде і опуститься до літа