Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую. А звідки посилання не підкажете, будь ласка?
-
Добрий день! Чи хтось складав список документів, які обов‘язково потрібні при перетині кордону?
-
Добрий день. Комусь доводилось відправляти паспорти на вклейку візи до візового центру в Варшаві? Не можу знайти інструкцію, як це зробити…
-
Чистими тисяч п'ять щонайменше
-
Не важливо скільки ти заробляєшь, є такі хто з мінімальною і в перший рік дозволяє собі таке, а буває що і з норм зп, перші 3-5 років нікуди. Бо перші сміливо сидять з мінусом на кредитці, а другі розуміють що відпочинок то 3-5к на раз і за кілька років без відпочинку можна на перший внесок на хату відкласти.
-
ну в данном случае, это внутренний перелет по Германии и вылет в Торонто, так что в вашем случае все ОК
-
И в дополнении - может ли быть стыковка в этих странах? Например Цюрих - Франкфурт (по биометрии) Франкфурт - Торонто (foil-less)?
-
Зрозуміла, дякую.
-
Подскажите пожалуйста, кто уже летел (если тут есть такие) по Foil-less Visa. — Летели ли вы стыковками или прямым рейсом? — Если были стыковки, то в каких странах? Были ли каки-то "проблемы" при посадке на следующий рейс? На сайте (www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/get-visa.html) рекомендуют иметь прямой рейс без стыковок со след. стран: 🔸Austria 🔸Germany 🔸Hungary 🔸Poland 🔸Romania 🔸Slovakia Зачитывается ли вылет из этих стран через 3ю, как your flight to Canada must be from one of the following countries?
-
Дякую!
-
Підскажіть, будь ласка, скільки приблизно коштує проходження медичного екзамену в Манітобі?
-
Народ, особливо хто вже живе, маю питання, яке ніяк не дає покою. На скільки знаю «прожитковий» мінімум складає близько 40 тис Канадських Долларів ( сім’я з трьох) То виходить треба заробляти 52 тис мінімум… Яка є нормальна зарплата ( відкидаємо спеціальність) для комфортного життя і можливості відпочинку хоча б раз на рік?