Імміграція до Манітоби
-
Ось тут про fee на резидента: www.cic.gc.ca/english/information/fees/fees.asp У провінцій є також fee. В Манітобі було 500 за подачу аплікації.
-
Я если честно по оплатам сейчас не подскажу(
-
Это все очень индивидуально. Вы должны найти работу full time, сдать ielts ну и еще что то по мелочам. В 3 года должны вложится)) если все хорошо и быстро сложится то 12-15 мес
-
-
Чекати
-
про Ваше друге питання: Вам треба шукати інфу у тому VAC, куди захочете відправити доки, начебто відправляти паспорта у інший VAC для CUAET це безкоштовно. Наприклад, у VAC Vienna є така інфа: "4. If you didn’t provide your biometric at Visa application centre in Vienna you have to pay package transmission fee and send a proof along with our passport. - (** If you have enrolled biometrics at Canada Visa Application Centre in Vienna, or the Canada-Ukraine authorization for emergency travel applies to you, you do not need to pay this fee.)" visa.vfsglobal.com/aut/en/can/news/covid-19-update
-
Шановне панство, підкажіть будь ласка, в кого була така ситуація, прийшов запит на в клейку візи тільки мені, а дитині нічого не прийшло. Подавала дві окремі аплікаціі. Що в цій ситуаціі потрібно робити? Заздалегідь дякую за допомогу
-
Дякую)
-
Спочатку працює, тільки хочу зайди і додати скани документів, то відразу видає помилку
-
Зараз у всіх висить сайт, перегружений
-
Доброго дня усім. Почала заповнювати аплікацію для візи і сайт перестав працювати, можливо в когось була така проблема? Як ви її вирішували?
-
Доброго ранку !Скажіть будь ласка, хто планує бути у Портідж ла Прери , чи вже там живе? Підтримаємо один одного🙏
-
Ми будемо 29 квітня
-
Говорят могут быть сложности с поиском работы
-
Є ще хтось, хто чекає з 23 березня?
-
Дякую!