Імміграція до Манітоби
-
Подскажите пожалуйста на работу берут только с вакцинами, или те кто не вакцинирован тоже можно найти и устроиться на работу?
-
Скажіть а з якого віку дитині треба стаді перміт?
-
Ворк Перміт для дорослих та Стаді Перміт на дітей. По часу мінімум 1,5 години, максимум 6 годин, залежить від кількості українців на рейсі.
-
Друзі! хто летів через Торонто, підкажіть, які документи потрібно отримати і скільки часу це займе?
-
Добрий ранок! Підкажіть, у кого є досвід, як придбати авіаквитки до Канади знаходячись в Україні, тільки он-лайн сервісом?
-
Думаю можна. Почитайте уважно, які документи потрібні. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/minor-children.html
-
Міняв минулого тижня 1 usd = 1.2 cad
-
Ми з 5.04 також чекаємо
-
Як же ж немає. Ось, телефонуйте їм:
-
А я і не писав про будинки пристарілих
-
Звідки така інформація? Будинок пристарілих рахується медичним закладом, але там є повно роботи, на які не вимагають курсів. Наприклад, прибирання та робота на кухні.
-
Дякую! Я знаю, а щодо будинків перестарілих?
-
Декларуєте лише кеш, якщо його більш ніж 10000 cad Щодо зп з України - потім треба буде це вказати й доплатити налоги. ( коли декларацію податкову будете заповнювати)
-
Для того щоб працювати в медзакладах, треба спочатку вивчитись, без канадської освіти це не можливо, освіту медичну здобувати дуже довго та дорого. Навіть на самі низькі посади вам знадобиться спочатку вивчитись
-
Так по ній, я просто цікавлюсь чи є потреба наперед пройти, щоб мати можливість працювати у закладах охорони здоров‘я або ж по догляду. Знаю, що медичний огляд вимагається для такої роботи
-
Якщо ви по програмі CUAET, то не потрібно медогляд проходити в Україні,в Канаді це все займе до 1-2 годин.
-
Ще цікавить питання чи потрібно проходити мед огляд до приїзду у Канаду? Хто може порадити?
-
Тут не зовсім є відповідь як фізично придбати квитки за знижкою якщо ти знаходишся в Україні.
-
Христос Воскрес! Чи треба декларувати гроші на карточці? Чи тільки налічні? І чи треба казати про майбутні надходження як ЗП від української компанії?
-
Читайте тут: www.lot.com/in/en/explore/coronavirus-travel-information/procedure-rebooking-refund-ukraine
22 Jan 2023, 05:40
29418/234728
44 minutes ago