Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, як можна надати організації таку інформацію про себе Child abuse registry check?
-
Перевірте тут. currencymart.net/currency-exchange/winnipeg/downtown/index.html В свій час тут обмінював. Курс був кращим ніж у банках та інших обмінниках.
-
Батьки спершу мають надати дозвіл тій дорослій особі.
-
€ та $ це вільноконвертована валюта. Спокійно поміняєте в обмінниках Канади. Головне не в аеропорту, там дуже дуже поганий курс, на 100€ втратите 20 CAD! Маю досвід ☹️😳
-
docs.google.com/document/d/1YZR9rDNifqQumUjwUGC6Px7agDG0etslbzxoa9azHuI/edit Тут все знайдете
-
Друзі, на яких сайтах можна почати шукати роботу у Вінніпезі?
-
Підскажіть, будь ласка, чи може дівчина 15 років сама податися на КУЕТ без батьків. І виїхати до Канади по довіреності на старшу особу?
-
Читав що краще євро залишити в європі. Краще за все канадські купити. Якщо немає канадських- купуєте американські
-
Теж питання стосовно обміну євро на cad usd.... зараз поки знаходтмось в Німеччині...чи можливо обміняти вже в Канаді..чи шукати тут
-
Дякую
-
Чекайте повідомлення
-
Дякую
-
Всім дадуть) нашій бабусі і дідусеві дали)
-
Христос Воскрес!!! Скажіть будь ласка я подала заявку на себе, дитина і мама пенсійного віку. Мені прийшов лист на біометрію, а їм не потрібно, але як потім,якщо я здам відбитки і мені дадуть візу, як подавати їхні паспорти і взагалі взнати ,чи їм теж дали візу? Дякую
-
Краще поміняти
-
Тут курсом особливо не цікавляться взагалі. Однак, він ринковий
-
Доброї святкової неділі🧁🐣🍃Потрібна порада🙏 Маю євро, знаходжусь в Стамбулі. Вилітаю до Канади - шукати обмін на USD CAD та обмінювати?
-
А який курс актуальний в Манітобі USD CAD?
-
Я оплачую рба карткою і ок
-
це добре, бо міняти зараз не вигідно, дякую
22 Jan 2023, 05:40
29442/234728
44 minutes ago