Імміграція до Манітоби
-
Можна будь де
-
До речі, де ви використовуєте українську картку? в яких магазинах? сервісах? у вас універсальна звичайна чи голд?
-
У привата массовый сбой, они официально писали
-
Сьогодні були збої у привата у багатьох клієнтів. Можливо, вам варто звернутись у підтримку привата щодо обробки цього платежу.
-
Підкажіть будь ласка, оплатила в магазині Канадському продукти( картка приват універсальна). Оплата пройшла, але баланс картки не змінився. Щось не так і мені слід зателефонувати в магазин, чи вони обробляють платіж довго і все гаразд?
-
Дякую, втішили.
-
Так, без проблем оформляють. Якщо навіть не зможете оформити в аеропорту, то подастеся прямо за Канади, за 2-3 дні буде перміт
-
Спорная информация, некоторые говорят, что могут не выдать. Есть те, кому выдают. Поэтому даже не знаю, не хотелось бы в аэропорту по прибытии получить отказ.
-
Неоднократно видела в чатах, что можно просить в аэропорту WP, их дают тем кто визитор оформлял ранее
-
Знайшли на сайті на якому аплікашки заповнювали. І в чаті його вже десь давали.
-
Можете в особисті скинути посилання?
-
Що за посилання зворотнього звязку?
-
Я бы сказала, зависит от того, есть ли у вас багаж
-
Канада по такій візі рекомендує прямий переліт. Через UK не рекомендує летіти в будь якому разі.
-
Дякую ща корисну інформацію про телефон
-
підкажіть, будь ласка, якщо є visa aproval і в неї написано таке "You qualify for a foil-less visa and you are not required to provide your passport to IRCC", я можу летіти до канади з пересадкою в UK, або підходить тільки direct? в когось є досвід?
-
Ми зробили помилку і імені, написали за посиланням зворотнього звязку і запитали на біометрії- сказали все буде ок. Прийшла віза все ок)))
-
Чи є хтось, хто прилетів до Канади не по CUAET візі, а по звичайній visitor visa та отримав open work permit у аеропорту?
-
Хто з стикався з таким...знайомі при заповненні аплікації зробили плмилку в прізвищі . Одну літеру неправильно написали....чи є змога зараз змінити щось ?
-
Может это окажется Вам полезным, сорри за процент зарядки на скрине))
22 Jan 2023, 05:40
29463/231161
less than a minute ago