Імміграція до Манітоби
-
У Канаді 2 вакцини, після останньої 14 днів важаеться дозвіл вїхати як вакцінований без карантину, з12 рокіа.
-
Ніколи він потрібен не був, це в імеджевому центрі просто не казали про це та робила тишком мишком, це їх дохід і не маленький, а так для розуміння Канад за свою історію не входить і не входила до переліку країн що визнають апостіль.
-
Дякую
-
А якщо одна вакцина Джонсон то її однієї достатньо щоб не відбувати карантин?
-
2 вакцини це повністю вакцинований travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/covid-vaccinated-travellers-entering-canada
-
Цього ніхто не розуміє;) але якесь пояснення точно є🙃 чекаємо. Звісно мати якісь дедлайни було б просто чудово. Принаймні було б зрозуміло що якщо нічого протягом місяця нічого не отримуєш то вже і не чекай. Якось так
-
Я не розумію чому так і з чим повязані терміни. Надіюсь усім все відкриють
-
Ні, нічого
-
А додаткові документи не просили надати?
-
Вітаю;) здавали там же але вже два тижні тому і досі чекаю😂
-
То зрозуміло, що потім на внутрішні авіалінії) дякую! Буду значить шукати, бо ми з дитиною і котом, треба максимально без пересадок
-
Всім привіт! З Польші LOT має прямі рейси? Не хочемо міняти компанію на пересадці - будемо з кішкою
-
я сама не дуже знаюся на цій темі, та не хочу нікого ображати. Мені здається, що "diploma" це як сертифікат, тобто менше цінується за ступень (ступень бакалавра чи магістра). Не можу класифікацію Канади знайти, ось знайшла UK, для прикладу: en.wikipedia.org/wiki/QF-EHEA#QF-EHEA_in_the_United_Kingdom