Імміграція до Манітоби
-
150-200
-
Вітаю із новим роком і днем народження незабутнього борця за незалежність України!
-
Ото і я буду стояти ...
-
Я так розумію що там можуть бути дуже каверзні питання
-
Я робила тестове якось, і там на відео троє друзів спілкувались і жваво обговорювали тему. Ну і я собі слухала з закритими очима - відео не дивилась - мені так легше сприймати інфо на слух. А потім в питаннях «що мав на увазі чоловік у чорному светрі в клітинку» 😂 короче, дивитись теж треба ))
-
Ну був незадоволений, але я наполягала . Але дійсно то було виснажливо, повернулись після 12 ночі і на роботу о 5 прокидатись
-
Ясно! В IELTS +150 лист і +250 есе
-
Забув додати, що writing має виправлення помилок ) То полегшує життя, якщо ви знаєте звісно, що писати
-
обидва від 150 до 200
-
По кількості слів 150 і 250?
-
Офіційний лист і відповідь на соцопитування (по факту воно неформальне, головне розбити на параграфи свої аргументи і бажано не менше трьох)
-
Це лист і есе чи два листа?
-
Результат: Listening: 7 Reading: 11 Writing: 7 Speaking: 8 На факультеті іноземних мов не навчався.
-
Завдання на Writing: - Ви замовили їжу з доставкою на свою вечірку. Через пару години всі злягли з отруєнням і це точно їжа з ресторану. Напишіть лист менеджеру ресторану з описом ситуації, симптомів та вимогою компенсації - Вам пропонують вибрати варіант частіших канікул у дітей в школі, або залишити старий класичний розпорядок. Виберіть, що вам подобається та аргументуйте це
-
Окремо хочу зауважити по Listening. Просто на роботі не прокачаєте норм. Ну, якщо ви працюєте журналістом чи юристом чи менеджером то питань немає. Обов'язково встановіть аплікації на телефон і слухайте подкасти чи документальні радіопередачі. Саме дискусія 3х і більше осіб з складним мовленням. Це саме те, що треба. Кіношки в стилі Marvel, де спілкуються короткими фразами - не підійдуть. Виключення - слухати і розуміти, що говорить Sheldon Cooper у Big Bang Theory :)