Імміграція до Манітоби
-
дякую 🙏🏻
-
доброго дня, підкажіть будь ласка, виїхали по закордонному паспорту, а коли відправимо паспорт на вклейку візи, то зможемо в'їхати і виїхати з України по внутрішньому? може хто стикався з такою ситуацією... буду вдячна за будь-яку інформацію ❤️
-
Або вашим дітям візовий центр Канади надасть одноразовий проїзний документ.
-
Вам потрібно звернутися в Українське посольство в тій країні де ви будете перебувати для того, щоб у ваш закордонний паспорт або паспорт вашого чоловіка внесли відомості про ваших дітей.
-
А к выбору нет обычной авто? Там только мотоциклы, треки и пассажирские перевозки
-
Перекладала сама, дадавала до аплікацій переклад свідоцтв про народження та шлюб. Дякую)
-
Доброї ночі, маю питання. В нас з чоловіком є закордонні паспорти, в трьох маленьких дітей немає. В паспортах наших, що закордонних, що українських діти не зазначені. Всі пишуть про вклейку фото дітей в паспорти, якщо в них нема загранів, тільки укр свідоцтва про народження. В аплікаціях їх, я додавала їхні фото. Чи правильно я зрозуміла, що візу їх будуть вклеювати в мій або чоловіка загран? І чи потрібно мені кудись зараз клеїти їх фото, якщо так, то де це роблять? Ми в окупації, в нас нічого не працює, лише скоро будемо вибиратись на біометрію, все буде проїздом...
-
Австрійська тусовка. Давайте гуртуватися. Мої паспорти доставили ще 5 числа. З тих пір тиша. Звонив до них на код центр. Сказав хлопчина шо перевантажень все і може бути що вони просто відправлять паспорти без повідомлення. А вже по готовності отримаєте повідомлення. Якось так.