Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Ніяк не можу почати процес подання аплікації на візу. Пише спробуйте пізніше. У когось так було? Що робити?
-
Final update По особистому таймінгу: 19.03.2022 - подача заявки 22.03.2022 - підтвердження біометріі ( проходили ще до війни) 22.03.2022 - запит на паспорти 28.03.2022 - оплата і відправка документів з Польщі у VFS Warsaw 30.03.2022 о 16.20 - посилка з документами доставлена 31.03.2022 - лист на пошті про валідацію Work Permit чекаємо паспорт 07.04.2022 - Passports has been dispatched to the IRCC Office 13.04.2022 08.50 - envelope has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. 13.04.2022 11.40 - ready for collection 13.04.2022 13.00 - паспорти передано у кур’єрську службу 14.04.2022 12.00 - паспорти доставлено до адреси отримувача Ще раз від душі дякую всьому КУК! І нарешті до скорої зустрічі!!! Ура!!
-
Если есть приглашение на био
-
У мене зараз дивна ситуація, я заповнила аплікацію 18.03, на себе, 2-хмдітей та своїх батьків. Біометрії здали 5.04, відразу ж прийшли листи запити на дозвіл від батька, завантажила дозволи 9.04, і тиша! Зазвичай мені відповідали через кілька годин. Батькам вислали на емейли листи про те, що офіцер по прильоту може відкрити WP, а також Covid правила подорожі. Мені нічого не присилали, я основний аплікант! Не розумію чому так, може у зв‘язку з Великодніми вихідними?
-
Ні. Ви не дійшли до візи, яку роблять федерали. Вам відмовила ПРОВІНЦІЙНА іміграція Квебеку
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я десь років 6 тому не пройшла по балах провінційної програми Квебеку, це вважається відмовою у візі чи у в‘їзді у державу?
-
Якщо я буду закидати в скриньку і паспорт самостійно. Це потрібно мені заповняти?
-
А зрозуміла
-
В ЄС?
-
Єдине -ви втратите цей статус в ЕС
-
Дякую
-
Так. Припон не має бути по цьому питанню. Багато хто отримав тимчасовий прихисток в ЕС, але вирішив їхати по work permit в Канаду.
-
Скажіть будь ласка якщо подали заяви на тимчасовий захист в Італії та сідали відбитки, ми ще можемо податись на Канаду?
-
Казали, що у деяких забирали паспорти ще при здачі біометрії і потім повертали з візою (Румунія). Це правда?