Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка якщо подали заяви на тимчасовий захист в Італії та сідали відбитки, ми ще можемо податись на Канаду?
-
Незнаю , в нас біометрія була , тому ми лише надсилали паспорти
-
Казали, що у деяких забирали паспорти ще при здачі біометрії і потім повертали з візою (Румунія). Це правда?
-
Доречі там в конверт потрібно ще додати заповнену consent form, на сайті Ви знайдете цю форму
-
Можна самому , а от чи це прискорить процес то навряд чи
-
А ви не знаєте, чи можна самостійно привезти його та чи прискорить це, на вашу думку, процес?
-
Там зараз якись жах коїться , паспорт в сервісі отримали ще 01/04 , але ще досі жодного повідомлення про статус, немає
-
Дякую, дуже допомогли. Бо я весь день не мог знайти, що ж робити
-
Так
-
Дякую. А ви в конверт вкладали consent letter?
-
Так
-
Це воно?
-
visa.vfsglobal.com/rou/en/can/attend-centre/bucharest
-
На сайті Vfs Romania ви знайдете адресу , вартість послуги Поклейка візи та за потреби послугу зворотна доставка кур’єром .
-
Давно? Де ви адресу взяли куди відправляти? Мені сьогодні прийшов лист(паспорт реквест), але адресу знайти не можу
-
Я відправляв
-
Хтось у Бухарест відправляв чи сам відвозив паспорта на вклейку візи?
-
То є офіційний реєстр компанії і бізнесів у Манітобі. Будь яку компанію можна перевірити, я думаю.
-
Дякую, просто тепер думаю як це «перевіряти»
-
Та напевно може, головне, щоб офіс був зареєстрований у Манітобі як бізнес. Офіцер буде дивитися, чи компанія ОФІЦІЙНО зареєстрована у Манітобі
22 Jan 2023, 05:40
29968/235714
3 minutes ago