Імміграція до Манітоби
-
Друзі! Хто надсилав паспорт поштою до Парижа, як це зробити? Служби доставки говорять, що не можуть взяти оплати зворотної доставки. Допоможіть пліз, у кого реальний досвід
-
CUAET це стрім для спрощенного отримання гостьової візи та ворк перміту на 3 роки для роботи в Канаді на час перебування там під час війни. Звісно ви можете отримати будь що за звичайними процедурами як і візу і ворк перміт і ПР.. тому тільки вам вирішувати користатись можливістю поліпшеного отримання через CUAET повністю чи частково чи зовсім ні
-
Ворк перміт ви отримаєте лише від офіцера в аеропорту, якщо ви збираєтесь відлітати не зразу а через деякий час, ви можете не отримати вже ворк перміт(зупинять CUAET стрім). А для більшості доступних програм вам потрібно мати місцевого роботодавця, з роботою 6+ чи 12+ місяців, я не знаю як ваші відльоти тут будуть впливати на отримання ПР таким шляхом. Можливо вам це не потрібно зовсім і ви знаєте як отримати ПМЖ іншою програмою, тоді мої слова це лише слова
-
Плани не змінилися. Хочу приїхати до Манітоби та оселитися там.
-
#робота для українців www.winnipegtalenthub.com/events/upcoming-events/display,event/67/%D0%86%D0%9D%D0%86%D0%A6%D0%86%D0%90%D0%A2%D0%98%D0%92%D0%90-%D0%9F%D0%9E-%D0%9F%D0%86%D0%94%D0%91%D0%9E%D0%A0%D0%A3-%D0%9F%D0%95%D0%A0%D0%A1%D0%9F%D0%95%D0%9A%D0%A2%D0%98%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%A5-%D0%A3%D0%9A%D0%A0%D0%90%D0%87%D0%9D%D0%A1%D0%AC%D0%9A%D0%98%D0%A5-%D0%9A%D0%90%D0%94%D0%A0%D0%86%D0%92
-
Шановні апліканти до Конгресу Українців - Манітоба. Будь ласка, повідомляйте МПНП та КУК-Манітоба, якщо у вас помінялись плани оселитись у Манітоби, скориставшись підтримкою української організації. Ми розуміємо, що у вас появилась можливість приїхати до Канади за програмою CUAET. Однак, якщо ви в процесі імміграції за програмою Манітоба, то, пригадуємо, що ви задекларували намір приїхати та жити в Манітобі. Якщо ви зараз приїжджаєте до Канади за програмою CUAET і їдете в інші провінції і заявляєте про намір жити там, це означає, що у вас нема наміру жити у Манітобі, а відповідно ваша аплікація до МПНП і підтримка КУК буде відкликана. Це відбудеться раніше чи пізніше, однак відбудеться. Це можете ви зробити відразу самостійно, або це зробить МПНП у разі виявлення факту. Провінція дуже легко виявляє цей факт через базу медичного страхування та базу Прикордонної служби Канади. Нагадуємо, що зловживання цього може поставити під ризик будь-яку подальшу імміграцію через інші програми, тому найкраще, якщо ви самостійно відкличете аплікацію у разі зміни намірів. Зміна наміру - це абсолютно нормально, однак, це також означає, що ви не можете скористатись програмою провінції Манітоба саме через зміни ваших планів і намір жити в іншій провінції. На федеральному етапі вам все одно поставить це питання федеральний уряд і вам треба буде починати все заново в іншій провінції, якщо вам дадуть таке право. Misrepresentation під час імміграційного процесу може ініціювати заборону на спроби імміграції на 10 років. Ми це пишемо, бо вже маємо інформацію від МПНП про деяких аплікантів, які приїхали в інші провінції, маючи активні аплікації на федеральному етапі або у провінції