Імміграція до Манітоби
-
#робота для українців www.winnipegtalenthub.com/events/upcoming-events/display,event/67/%D0%86%D0%9D%D0%86%D0%A6%D0%86%D0%90%D0%A2%D0%98%D0%92%D0%90-%D0%9F%D0%9E-%D0%9F%D0%86%D0%94%D0%91%D0%9E%D0%A0%D0%A3-%D0%9F%D0%95%D0%A0%D0%A1%D0%9F%D0%95%D0%9A%D0%A2%D0%98%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%A5-%D0%A3%D0%9A%D0%A0%D0%90%D0%87%D0%9D%D0%A1%D0%AC%D0%9A%D0%98%D0%A5-%D0%9A%D0%90%D0%94%D0%A0%D0%86%D0%92
-
Шановні апліканти до Конгресу Українців - Манітоба. Будь ласка, повідомляйте МПНП та КУК-Манітоба, якщо у вас помінялись плани оселитись у Манітоби, скориставшись підтримкою української організації. Ми розуміємо, що у вас появилась можливість приїхати до Канади за програмою CUAET. Однак, якщо ви в процесі імміграції за програмою Манітоба, то, пригадуємо, що ви задекларували намір приїхати та жити в Манітобі. Якщо ви зараз приїжджаєте до Канади за програмою CUAET і їдете в інші провінції і заявляєте про намір жити там, це означає, що у вас нема наміру жити у Манітобі, а відповідно ваша аплікація до МПНП і підтримка КУК буде відкликана. Це відбудеться раніше чи пізніше, однак відбудеться. Це можете ви зробити відразу самостійно, або це зробить МПНП у разі виявлення факту. Провінція дуже легко виявляє цей факт через базу медичного страхування та базу Прикордонної служби Канади. Нагадуємо, що зловживання цього може поставити під ризик будь-яку подальшу імміграцію через інші програми, тому найкраще, якщо ви самостійно відкличете аплікацію у разі зміни намірів. Зміна наміру - це абсолютно нормально, однак, це також означає, що ви не можете скористатись програмою провінції Манітоба саме через зміни ваших планів і намір жити в іншій провінції. На федеральному етапі вам все одно поставить це питання федеральний уряд і вам треба буде починати все заново в іншій провінції, якщо вам дадуть таке право. Misrepresentation під час імміграційного процесу може ініціювати заборону на спроби імміграції на 10 років. Ми це пишемо, бо вже маємо інформацію від МПНП про деяких аплікантів, які приїхали в інші провінції, маючи активні аплікації на федеральному етапі або у провінції
-
При заповненню EOІ в мене виникло декілька питань, але все одно заявку подали. Та зараз треба подати повну заявку, та сплатити 500 CAD, тому як би питання ще більш актуальні: 1. одне з перших питань чи подались ви тепер на інші програми? Адже всі зараз подались на CUAET, і ми ставили ні, бо якщо так то далі не пускало; 2. питання "у вас чи дружини/чоловіка були відмови у отриманні візи" - в мене була відмова у отриманні тур візи для ознайомчого візиту в Манітобу? (хоча дружина вже навіть мала візу); 3. і є питання в тому, що ЕЕ не активний (зняли бали за вік), наскільки то критично. Хоча аелтс у дружини ще дійсний трохи часу
-
Anastasiya 2)досвід 2171 Information systems analysts and consultants - 4 роки - мабуть це також впливає. Спробуйте, наприклад, з 5-ма роками досвіду заповнити ДЛЯ СЕБЕ. Щоб зрозуміти чи буде ок
-
Доброго дня, у вас відняли бали за вік тому профіль став неактивний. Бали можна підняти або перездавши IELTS на вищий бал або щоб ваш чоловік також здав IELTS.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи був у когось схожий кейс: у день народження мені прийшов лист що мій ЕЕ профайл більше не валідний. Below are a few examples of why a candidate will be found ineligible: • not having a valid language test, • language test results that are more than two years old, • a language test score that is too low, • not having enough relevant work experience, • not having the required education level, • not having enough funds. Я не розумію, чого 1)IELTS 7,5 валідний до 2023р, 2)досвід 2171 Information systems analysts and consultants - 4 роки 3)освіта Master degree 4)Funds тоже ок Хотіла зареєструватися знову, але і на сайті каже, що " ineligible" 😕 Не бачу щоб змінилися якісь вимоги.
-
Так є ті, хто проходив медицину up-front, тобто наперед. Як це працює не знаю, але таке є.
-
Цікаво, яким чином пройти медицину в тій же Польщі так, щоб вона відобразилась в особистому кабінеті IRCC. Адже любий етап супроводжується запитом, там є свій номер та штрих-код, по яким йде прив'язка. Як то люди проходять медицину, якщо взагалі хтось проходив. Чи то тільки розмови
-
Проблема в тому, що коли прийде час розгляду медицини для іміграції, вона вже "протухне"