Імміграція до Манітоби
-
По суті кожен аплікант розглядається окремо, тобто незалежно, ну в нашому випадку у одних процес іде собі абсолютно незалежно від інших, і немає ніяких гальм через те, що хтось завис на якомусь етапі.
-
Так
-
Ті хто вже прилетів. Підскажіть. Чи отримали ви дозвіл на роботу в аеропорту без пройденого іміграційного медичного огляду (IME)?
-
Швидше за все так.
-
Так, але можливо це зв'язано з тим, що ми всі в одній групі і я зазначена як головний аплікант, і тільки в п'ятницю здала біометрію з чоловіком. Не знаю чому так довго.
-
Ого, з 20.03 і до цього часу нічого
-
Ні, нічого не було досі. Лист прийшов 20 березня
-
Дякую. А після того листа, є якісь подальші повідомлення?
-
Моїм прийшов лист, що можете не здавати біометрію, ваша аплікація далі розглядається без неї. Тільки лист приходить на емайл, а не в аккаунт
-
Дякую.
-
В сусідньому чаті підказали почекати листа з підтвердженням того шо не потрібно здавати біометрію
-
Добрий день! Друзі, підкажіть будь ласка, для тих кому 61+. Якщо після аплікації, прийшов запит на біометрію. Які мають бути наступні дії ? Чекати запит на паспорта, чи можливо потрібно зробити якісь наступні кроки, щоб аплікація рухалася далі?
-
Добрий день. Ми сім'я з Украіни, вимушені покинути батьківщину в зв'язку з війною. В цей не легкий для нашої сім'ї час вимушена багато вас про допомогу ,так як нам потрібна допомога з житлом, медициною, роботою, навчанням та харчуванням. Нас 8 чоловік (4-дорослих та 4- дітей) : - Тато- 66 років (має кардиостимулятор) -мама- 66 років -Я (Інна)- 41 рік -Донька-14 років -Син- 12років -сестра- 37 років -племінник- 13 років -племінниця- 7 років Ми готові працювати, щоб в подальшому забезпечити сім'ю, діти старанні, навчаються гарно. Будь ласка допоможіть нам 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💙💛
-
Так правела для всіх однакові нема вакціни 2 дози які визнані урядом Канади тоді прл тест за 72 години чи тест на антітела за добу. При прибутні без вакціни самоізоляція на 14 діб.
-
Всім привіт!) підкажіть будь-ласка, можливо хто мав таку ж ситуацію. Мій чоловік (не українець) не має дійсної вакцинацї, чи пропустять його на літак тільки з прл тестом? Так як ми не отримали листа vaccination exemption.
-
А, так, все правильно, то мається на увазі в Канаді, я ще не заповнював
-
товарищ з Манітоби - у вас Конгресс іде як підтримка
-
Ні, там написано що я працювала протягом певного часу в Манітобі, а це неправда.
-
Напевно що робота, дають OWP
-
доброго дня, підкажіть, будь ласка, при заповненні EOI де відмічати звʼязок з провінцією? Я лише бачу 5 пунктів про звʼязок: близький родич, робота, освіта 2р, освіта 8-12міс та товариш з PR. 😬😰
22 Jan 2023, 05:40
30143/231351
22 minutes ago