Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт!) підкажіть будь-ласка, можливо хто мав таку ж ситуацію. Мій чоловік (не українець) не має дійсної вакцинацї, чи пропустять його на літак тільки з прл тестом? Так як ми не отримали листа vaccination exemption.
-
А, так, все правильно, то мається на увазі в Канаді, я ще не заповнював
-
товарищ з Манітоби - у вас Конгресс іде як підтримка
-
Ні, там написано що я працювала протягом певного часу в Манітобі, а це неправда.
-
Напевно що робота, дають OWP
-
доброго дня, підкажіть, будь ласка, при заповненні EOI де відмічати звʼязок з провінцією? Я лише бачу 5 пунктів про звʼязок: близький родич, робота, освіта 2р, освіта 8-12міс та товариш з PR. 😬😰
-
Нагадуємо про детальну відео-інструкцію. Тут є відповіді на майже усі ваші запитання! Детальне відео українською від Конгресу Українців Канади - UCC National - Ukrainian Canadian Congress, як подавати аплікацію на програму Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET) www.youtube.com/watch?v=PtiiZ3d5RZs
-
Доброго вечора. Чи правильно я розумію, що заповнюючи аплікацію для EOI ми вибираємо пункт Expression of Interest - Skilled Workers (EOI-SW)
-
cutt.ly/qFkXx2z
-
cutt.ly/DFkXS7E
-
Де в Чехії можна здати біометрію? Дякую
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка мама з двома дітьми зараз отримали тимчасовий захист в Чехії, їхали через Польщу, чи вказувати Польщу та Чехію в списку країн відвідування за останні 5 років, та чи потрібно дітям 2006, 2007 проходити біометрію, та чи є візовий центр в Чехії ? Дякую
-
Доброго вечора! Знає хто, а можливо знайти роботу вахтою в Манітоба? Можливо на півночі, будівництво, нафтогазової галузі? Але в мене поки що з англійської погано, но можливо є українські бригади?
-
Дякую
-
До кінця терміну дії візи, звичайно ж - допоки віза дійсна, то можна летіти, або якщо раніше програму CUAET буде згорнуто у зв'язку з феєричним розвалом Кремля!
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, протягом якого часу потрібно полетіти до Канади, як отримав візу?
-
То мабуть що у Варшаві, що в Бухаресті , таж ситуація . 31.03 надіслали документи , досі жодної інформації немає
-
У мене доставка була 30.03 , лист прийшов аж 07.04 Тому ще чекайте
-
Доставлено 31.03 теж тиша
-
Дуже дякую Вам! ☺️
22 Jan 2023, 05:40
30157/229882
4 minutes ago